2777
2789

۱۴ماهشه ۴۴ونیم بود ۳هفته پیش البته

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم ۱۶ ماهشه ۴۸ یعنی خوبه

اره بابا ببین گلم روند رشدش مهمه.یعنی رو نمودار باشه.سیر صعودی داشته باشه.

من دخترم ۳۵بود به دنیا اومد حالا ۴۴ونیمه.

دکتر گفت خوبه.به زنتیک هم هست.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
تورخدا جواب بدید میخوام بدونم اگه خدایی نکرده مشکلی داره ببرمش دکتر

چرا فکر میکنی مشکل داره؟دلیل نگرانیت چیه؟

اره بابا ببین گلم روند رشدش مهمه.یعنی رو نمودار باشه.سیر صعودی داشته باشه. من دخترم ۳۵بود به دنیا ا ...

آخه مبدونی چیه بهداشت ترسوندم اون برج بردم ۴۸ بود حالام بردم ۴۸ بود واسه این میترسم موقعیم به دنیا اومد ۳۵ بود

آخه مبدونی چیه بهداشت ترسوندم اون برج بردم ۴۸ بود حالام بردم ۴۸ بود واسه این میترسم موقعیم به دنیا ا ...

عالی اضافه کرده.از من که کمتر از حد معمول اضافه کرده دکتر گفت مهم رو نمودار بودنه.

از شما که خوبه.تازه تا یک سالگی رشدش زیاده بعد کمتر میشه.

بهداشت منو هم میترسونه هی میگه ا+د میدی

فلان میکنی.

بهت چی گفت؟

آخه نمیدونم این زنا که داخل بهداشتن خوب توجه نمیکنن یا واقعا سر بچم رشد نکرده

بستگی هم داره من یه بار یکیشون میگرفت میگفت خوبه

یکیشون میگرفت میگفت کمه.

عالی اضافه کرده.از من که کمتر از حد معمول اضافه کرده دکتر گفت مهم رو نمودار بودنه. از شما که خوبه.ت ...

بهم گفت دور سرش رشد نکرده تو دوماه خودشون دقت نمیکنن الکی عیب میزارن به بچه هامون مارو میترسونن

آخه مبدونی چیه بهداشت ترسوندم اون برج بردم ۴۸ بود حالام بردم ۴۸ بود واسه این میترسم موقعیم به دنیا ا ...

تروخدا بهداشتیا چی حالیشونه رشدش خوب بود ممکنه اصلن یه ماهی رشد نکنه اینا فقط اعداد و ارقامو میشناسن و بیسوادن

هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...
حالا اگه میگفتم دعوا کردم همه میومدن یه چیزی مث عکس زیر بغل میره تو پربازدیدا ولی کسی نمیخواد جواب م ...

اخی عزیزم حرص نخور.برو تو تاپیک دیگه که مثلا کسی سوال از بچه ها پرسیده با اجازه استارتر مطرح کن.

من که اجربمو گفتم و میگم دلیلی واسه نگرانیت نمیبینم.

اصلا بزن تو نت ببین بعد یه سالگی چقدر باید رشد کنه.