2777
2789
عنوان

تا حالا واستون پیش اومده 😢

272 بازدید | 18 پست

تا حالا پیش اومده ک جای شلوغی باشین و حواستون نباشه ی اقایی از پشت بهتون دست بزنه ؟ چه واکنشی نشون دادین اونموقع ؟ 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز رفتم بازار حراجی زده بودن همینطور ک داشتم اجناس رو میدیدم احساس کردیم یکی هی داره ب پشتم میزنه ولی فک کردم خانومه واسه بار چهارم ک تکرار شد برگشتم دیدم وااای مرده منم هر چی فوش از دهنم در اومد بهش کشیدم ولی زودی فرار کرد ب ثانیه هم‌نکشید خیلی اعصابم خورده منن باردارم بیشتر اذیت شدم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

من کوچیک بودم دوبار شده هردوبارم ۱۳

۱۴سالم بود یبار بابام رفت ماشین بیاره پیش مامانم بودم حس میکردم یه چیزی همش میخوره بهم دستمو بردم عقب ببینم چیه دیدم دستمو گرفت بعد به مامانم گفتم گریم گرفته بود زد زیرش میگفت دروغ میگه وفلان اینا مامانمم خجالتی هیچی نگفت رفتیم 

وقتی واکنش مامانمو اینجوری دیدم واقعا ترسیدم دیگه حرفی بزنم یبارم یه خانمی داشت دادوبیداد میکرد بخاطر همین بابام گفت چقد خانومه بی حیاس حالا اینقد دادوبیداد نکن بدتر ابروت میره ینی داشت ب مامانم میگفت منم بادیدن همچین واکنشایی وقتی تهران بودم توبازار ینفر دست میزد هیچی نگفتم و فقط برگشتم تو چشای طرف چشم غره رفتم و بعدم وارد مغازه شدم 

امروز رفتم بازار حراجی زده بودن همینطور ک داشتم اجناس رو میدیدم احساس کردیم یکی هی داره ب پشتم میزنه ...

خوب کردی دادوهوار کردی آفرین

ولی خیلی پست بود عوضی آشغال

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍