2777
2789
عنوان

سیاه دانه وعسل

264 بازدید | 11 پست

توراخدا کمکم کنید ۲ ماهه رژیم گرفتم واسه پسردار شدن خانمی که گفتید با سیاه دانه وعسل نتیجه گرفتید میشه بیشتر کمکم کنید که بازم چه کارهایی انجام دادید

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
2
66%
الزامی
1
33%

گزینه یک بنظرم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچا کسی به دادمن نمیرسه کمکم کنید تورا خرا ۲ ماهه ازبس گرمی خوردم خسته شدم دیگه چیکار کنم واسه پسر د ...

دمنوش اسطوخودس دم کن شبی یک لیوان بخور...دمنوش قاصدک شبی یک لیوان...رزماری دم کن بخور...دمنوش زعفران ودارچین وزنجبیل بخور..دمنوش نعنا با عسل بخور..دمنوش کاسنی بخور...این دمنوش ها قلیایی برای پسر خوبن...عرق کاسنی بخور..دیگه گرمیجات ومغزیجات..دمنوش ها کمتر کسی قید میکنه برای پسر دار شدن گفتم بگم در جریان باشید...توت فرنگی وموز واناناس وکیوی وخیار وسیب میوه های پسر زایی...تو غذاهات فلفل سیاه وزرد چوبه ونمک بیشتر بریز..ترنجبین بخور..اقاتون چای سبز..چای زعفران وزنجبیل ودارچین بیشتر بده..قبل نزدیکی قهوه وموز بهش بده..قبل نزدیکی خودت موز بخور