2777
2789
عنوان

افسردگی ناباروری

1271 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

یه کمک . با افسردگی ناباروری چی کار کنم

بعد از 4 سال که شرایط زندگی و خونمون اوکی شد تصمیم گرفتیم بالاخره برای بچه اقدام کنیم . خیلی دلمون از اول میخواست فقط انتظار میکشیدیم شرایط بهتر بشه که شکر خدا شد اما بعد از اقدام ماها انتظار کشیدیم و هر بار نمیشد . دکتر رفتیم بعد از چند ماه متوجه شدیم مشکل ضعیف بودن و کم تحرکی اسپرم هست . واریکوسل نبود و باید با دارو درمان میشد که تا الان جوابی نگرفتیم .. هر ماه انتظار خیلی سخته و من شدیدا افسردگی گرفتم و حتی پامم از خونه بیرون نمیذارم و کارم همش شده گریه ..

چی کار کنم با این قضیه کنار بیام و به زندگی عادی برگردم . 29 سالمه و بیش از یک ساله دچار ناباروری شدیم

به قدری زندگیم خوش بود که همه حسرتشو میخوردن اما الان اصلا دلم ذره ای خوش نیست و متاسفانه همسرمم حال منو میبینه خیلی غصه میخوره . نمیتونم خودمو جمعو جور کنم 😢😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز 101دفعه سوره کوثر رو با بسم الله بخون وامضاتو هم بعد هر نماز سه دفعه

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

تو فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی حال منم دست کمی از تو نداشت و نداره 

الان دیگه نازایی معنا نداره 

من و شوهرم مشکلی نداریم و نمیشه اما بهت قول میدم خیلی زدد زود نی نی دار بشی 

تا وقتی که بگی حالم خرابه و بچم نمیشه بس نمیشه 

من خودم به خودم کمک کردم و امید دادم 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اگه مشکل از تو بود خوشت میومد باهات اینجوری تا کنه؟؟

خیلی سعی میکنم جلو همسرم خوب باشم . اما وقتی نیست حالم واقعا خرابه

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

عزیزدلم ۲۹ سالته کم تحریکی هم که درپ بی درمان نیست... خیلی راه ها برای حل این مشکل هست... ی روزی به این حالت میخندی..پاشو خودت رو جمع و جور کن ..عزیزم اگر این مشکل برای تو بود شوهرت این‌کارا رو میکرد چه حالی میشدی... کاری کن اصلا ناراحت نشه... خوش باش بزار نی نی خودش میاد...

جای من بودی بهت می گفتن ذخیره تخمدانت کمه شاید هرگز بچه دار نشی چه می کردی...

پاشو عزیزم...زندگیت رو بساز

عزیزدلم ۲۹ سالته کم تحریکی هم که درپ بی درمان نیست... خیلی راه ها برای حل این مشکل هست... ی روزی به ...

برای بچه اول مشکل دخیره نداشتی؟؟چند سالته؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

سلام گلم 

منم مثل شما بودم از این ماه به خودم گفتم گفتم شد شد نشدم نشد حتما ک نباید بچه دار بشیم 

اگه ببینم زیاد طول میکشه راههای درمانی انتخاب می کنم در آخرم اگه نشد یه بچه رو به سرپرستی قبول می کنم 

منم زیاد گریه می کردم همسرم ناراحت بود همیشه دیگه داشتم زندگیمو از دست میدادم با این افسردگی ام  

خودتو جمع و جور کن گلم 🙂 هنوز کلی راه داری برای اینکه بچه دار بشی

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ۴۱ سالمه...برای بچه اولم ذخیرم نرمال بود...برام ی مشکلی پیش اومد فشار عصبی باعث شد ذخیره تخمدانم ...

برو تخمک کشی کن

ای وی اف دوقلو

قشنگ دخترم تنها نیست

منم ۱۶ماهه منتظرم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش