2777
2789

چند وقته رژیمم از ۷۳ رسیدم به ۶۸ و هدفم رسیدن به ۵۰ کیلوه . خیلی احساس بهتری به خودم دارم . سبک ترم . زانو درد و کمر دردم بهتر شده 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا می‌خوام سه چهار کیلویی کم کنم، فستینگ گرفتم تا ببینم چی میشه... سابقه وزن کم کردن تا ۱۰ کیلوعم دارم، منتها چون یه مدته نمیتونم ورزش کنم، مجبورم با رژیم برم جلو

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

چیکار کردی من از ۴۵ رسیدم ۵۸ شکمم دو متر جلوتر از خودمه

وای من بعد زایمان ترکیدم ۲۰ کیلو اضافه وزن گرفتم . کالری شماری و فستینگ با همدیگ گرفتم عالیه عالی 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

وای من بعد زایمان ترکیدم ۲۰ کیلو اضافه وزن گرفتم . کالری شماری و فستینگ با همدیگ گرفتم عالیه عالی

در مورد کالری شماری میگی من مجردم هر کی میبینتم فکر میکنه ۵ ماهه حامله ام خدا کوچولوت و حفظ کنه🤩🤩🤩

چطوری انقدر کم کردی؟چی مصرف کردی ت چند ماه ب این وزن رسیدی

من خب اول بگم قدمو ۱۷۱ 

گفتم که بدونی الان هم اصلا معلوم نیست

خب من اول از ۹۵ با باشگاه حدود چهار کیلو کم کردم طی دو ماه اما رژیم نداشتم بعد یه مدت خودم رژیم گرفتم دیگه کم شد شد ۸۴ الان یک ماهه کامل هر روز باشگاه میرم رژیم سخت هم دارم پر از فیبر و سبزیجات برنج و نون هم نمیخوزم تقریبا هر هفته تقریبا یک کیلو یا بیشتر کم کردم الان آخرین بار ۷۹ بودم الان کمتر شدم