سلام خانما کسی تاحالا اسم بچه اشو تغییر داده؟ اسم دخترای من مذهبی هست میخوام تغییر بدم ن ب خاطر مذهبی بودنش به این دلیل عمه و مادربزرگ بچه ها باهاشون هم اسم هستن میخوام بدونم میشه یا ن
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان توی وبلاگم و کانالم هر روز آموزش های هنری مثل تریکوبافی,عروسک روسی,کچه دوزی میزارم.خوشحال میشم بهم سر بزنید.توی کانال هم عضو شین قراره این هفته آموزش مجازی رایگان رو شروع کنم.مرشسی از حمایتتون.
اره خاله خودم از مرجان گذاشت فاطمه داییم از شهنام گذاشت عباس
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم