2777
2789
عنوان

چرا کهیر زدم؟تمام تنم میخاره..

764 بازدید | 19 پست

بچه ها از بعد از ظهر پاهام شروع کرد به خارش و کهیرزدن...بعد دستام...بعد هم کمر و شکمم..البته الان پاهام خوب شده..ولی دستام و کمرم و شکمم هنوز میخاره...

بنظرتون حساسیته؟به کدوم از اینا؟

امروز ظهر یه گوشت پرنده خوردم که تا حالا نخورده بودم..بچم و شوهرمم خوردن ولی چیزیشون نشده..

این چند روز کیوی زیاد خوردم...

شب هم شوهرم شیرینی خرید خوردم...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

از کیویه 

از گوشت پرنده ام ممکنه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ مامان من تمام زندگیشو با حساسیت به فلفل و از این قبیل گذرونده..و وقتی هم میخوره تمام بدنش کهیر میزنه..دستاش هم اگزما داره نمیتونه دست به هیچی بزنه..خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم براش..

منم ی بار اینجوری شدم از اون ب بعدم هنوز گاهی میزنم و اصلانم نمیدونم حساسیت ب چی میدم.ممکنه از خوراکی ها باشه یا هر چیزی مث لباس و فرش و... هر وقت ک اینجوری شدیده سریع باید دکتر رفت و امپول زد چون واقعا واکنش الرژیک یهویی خطرناکه ب مرگم ممکنه برسه

آخ مامان من تمام زندگیشو با حساسیت به فلفل و از این قبیل گذرونده..و وقتی هم میخوره تمام بدنش کهیر می ...

منم دستام اگزما داره...واسه دستای مامانت کرم ثمین ده درصد بگیر..بهتر میکنه

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕