2777
2789

من توجه نمیکنم که بفهمم چشم چرونی میکنه یانه.فقط اوایل ازدواج بهش گفتم خیلی از این کار بدم میاد طوری رفتار نکن که تو خیابون یا هرجایی بگن خاک توسرش زنش کنارشه چشماش هرز میپره چون خودم دقیقا همینو راجب اینجور مردا میگم

امضای خوبیام زیر تموم بی معرفتیاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینکارو نکن

پس چیکار کنم وقتی عصبانی ام و از زندگی سیرم و راه نجاتی ندارم چیکار کنم؟به حدی از این کارت متنفرم که هر جادباشیم این کارو تکرار کنه حالت تهوع شدید لرزش دست و رنگ پریده میشم 

یعنی عکس العملی نشون ندم؟میشه بیشتر توضیح بدین 

لازم نیست عکس العملی انجام بدین با خودتون صحبت کنید بگید من به همسرم اعتماد دارم اگه هم مشکلی داره بهتر و بهتر می شه تلاش کنید لحظه های شادتون رو بیشتر کنید در مکالمه هاتون بهش بگین من به تو اعتماد دارم و خیالم راحته ازش تشکر کنید که در زندگیتونه

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
پس چیکار کنم ولی عصبانی ام و از زندگی سیرم و راه نجاتی ندارم چیکار کنم؟به حدی از این کارت متنفرم که ...

خیلی حساسی

نکن عزیز من

توجه نکن به این حرکتش بزار هی نگاه کنه

خداروشکر که خیانت نکنه کافیه

خیلی حساسی نکن عزیز من توجه نکن به این حرکتش بزار هی نگاه کنه خداروشکر که خیانت نکنه کافیه

اخه من خودم جوری ام اگه طرفم مرد باشه حتی نمیتونم تو چشاش نگاه کنم صحبت کنم بعد وقتی این حرکتو این انجام میده تمام دنیا تو سرم اوار میشه هر چی میگم اهمیت ندم انگار حس میکنم منو کوچیک میکنه

اخه من خودم جوری ام اگه طرفم مرد باشه حتی نمیتونم تو چشاش نگاه کنم صحبت کنم بعد وقتی این حرکتو این ا ...

یه خانوم باوقار اینجوریه خب

احسنت

شوهرتم دوسداره دیگه کاریشم نمیشه کرد چشم چرانی علاج نداره

براش متنوع باش چه آرایشت چه تیپت مخصوصا لباس خاب و...

والا بخدا کم نمیزارم خودشم میگه هر لحاظی چه تو خونه چه رختخواب چه بیرون تا جایی که بتونم کم نمیزارم.حالا شاید از وقتی که بچه دار شدیم یکم کارم زیاد شده و در اون حد که قبلا بودم نیستم ولی بازم کم نمیزارم خودشم همیشه قبولم داره از همه لحاظ هیچ چیزی هم برام کم نمیزاره فقط مشکل بزرگ زندگیم ۱۰ ..۱۱ ساله همینه 

پس این عادت کرده گیر ندی بهش بهتره تا گیربدی ولش کن

پناه بر خدا ...خدا فقط خودش کمکم کنه حداقل بخاطر بچم کاش مشکل همه حل بشه مشکل منم حل بشه واقعا نمیدونم تا کی بتونم تحمل کنم