2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاید

113 بازدید | 14 پست

من تازه زایمان کردم شیرم خیلی خوب بود ولی سینم نوک نداشت لچه نمیگرفت منم میدوشیدم‌میدادم‌بهش

حالا که سینم نوک داره اما شیرم داره خشک میشه چیکار کنم؟

یه مکمل دارم ولی انگار سینم کاملا خالیه

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتوتقویت کن..واینکه حتما باید بچه ات سینه رو مک بزنه تاشیر بیشترشه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

دلستر بخور شیر را زیاد میکنه.و لیدی میل

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

فقط بده بچه ات میک بزنه. فقط با خوردن اون بچه شیرت راه میفته. دوشیدن شیر کم کم شیر رو خشک میکنه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
فقط بده بچه ات میک بزنه. فقط با خوردن اون بچه شیرت راه میفته. دوشیدن شیر کم کم شیر رو خشک میکنه.

فک کنم تغذیم خوب نیست

بخاطر زردی بچه کاچی رو قطع کردم گرمیجات قطع کردم 

السلام علی الحسین💖

لیدی میل اصلا هم خوب نیست. 

مایعات کافی بخور.بچه هم مک بزنه شیراز زیاد میشه.من شنیدم خوندن سوره یاسین هم شیر رو زیاد می‌کنه.

یک دکتر عضو انجمن تغذیه با شیر مادر توی تلویزیون می‌گفت آب از همه چی بهتره و مایعات گرم زودتر به افزایش حجم شیر کمک میکنم.

فک کنم تغذیم خوب نیست بخاطر زردی بچه کاچی رو قطع کردم گرمیجات قطع کردم 

عیبی نداره. قطره شیر افزا بخور. مایعات زیاد بخور. سوپ کنار هر وعده ات بخور. تند تند هم بده بچه ات شیر بخوره. راه میفته ایشاالله.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
لیدی میل اصلا هم خوب نیست.  مایعات کافی بخور.بچه هم مک بزنه شیراز زیاد میشه.من شنیدم خوندن سور ...

جالبه که میگی خوب نیست

من بخاطر یه سری مسایل معنوی که ازش دیدم دیگه نخوردم لیدی میلو

مرسی عزیزم باشه امتحان میکنم

السلام علی الحسین💖
عیبی نداره. قطره شیر افزا بخور. مایعات زیاد بخور. سوپ کنار هر وعده ات بخور. تند تند هم بده بچه ات شی ...

خخخ هر وعده...

من تا غروب شاید همون یه بشقاب سوپ اگه بخورم با کمی نون و پنیر و خرما!

😑

السلام علی الحسین💖
خخخ هر وعده... من تا غروب شاید همون یه بشقاب سوپ اگه بخورم با کمی نون و پنیر و خرما! 😑

الهی بگردم. میدونم عزیزم. سخته با بچه. ولی لازم نیست حالا هر وعده پاشی تازه درست کنی. یه وعده زیاد درست کن ۳،۴ وعده بخور. چایی اماده کن بریز توی فلاسک که همیشه اماده باشه بخوری. من این کارا رو میکردم که هم هر وعده پای گاز نرم هم غذا داشته باشم واسه خوردن.