2777
2789
عنوان

کارای قبل عروسی

1061 بازدید | 63 پست

دوستان یه سوال

من هرکیو میبینم از یه ماه قبل عروسیش همش گرفتاره و وقت در خاروندن نداره

من کمتر از سه هفته دیگه عروسیمه ولی تقریبا اکثر کارام انجام شده و کاری دیگه ندارم انجام بدم، بقیه رو میبینم استرس میگیرم میگم نکنه من چیزی جا انداختم؟ ببینید لباس امادس، ارایشگاه فیکسه، کفش امادست، گل رو باید این هفته برم اوکی کنم، شیرینی هم که هفته قبلش باید سفارش بدم. دیگه چی میمونه؟ 😐 اتلیه اوکیه، دنبال باغم که چندتا مدنظر دارم، اهان یه گن هم میخوام بخرم محض احتیاط اونو فقط نمیدونم از کجا بخرم. 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خاروندن🤭🤭🤭🤭🤣🤣

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

خوشبخت بشی مبارکه 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من ۱۷ ام عروسیمه هییییچ کاری نکردم خداوکیلی هیییچیا نه تور نه گل نه شیرینی نه آرایشگاهو آتلیه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من ۱۷ ام عروسیمه هییییچ کاری نکردم خداوکیلی هیییچیا نه تور نه گل نه شیرینی نه آرایشگاهو آتلیه 

اخه شیرینی مگه ب شما مربوط میشه 

اسی میشه یه سوال ازت بپرسم؟ اگه دوسداشتی جواب بده

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

شاید باورش براتون سخت باشه ولی من به فرض پنج شنبه که عروسیم بود شنبه ش تصمیم گرفتیم که عروسی بگیریم یعنی در عرض پنج روز همه چیو آماده کردیم به هر کی میگیم باورنمیکنه همه چیم عالی دراومدفقط از خستگی مردیم هردومون یه هفته خوابیدیم

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

اخه شیرینی مگه ب شما مربوط میشه 

کارای که به داماد مربوط میشه هم نامزدم انجام نداده خوش خیال کی بودیم