2777
2789

سلام‌بچه ها مامانم دیروز یه سونو کلی شکم داد بعد دکترسونوگرافی بهش گفت یه کم کبدت چربه ویه کیست تخمدان داری که امروزبردش متخصص داخلی بعد دکتربهش گفت برا کبدچربت دارومیدم ولی یه غده داخل تخمدانته مامانم بهش میگه دکتر کیست دارم اره میگه نه یه غده بزرگه حالا بروپیش دکتر زنان ازبعدازظهر تاحالا دارم میمیرم وزنده میشم مامانمم خیلی حالش بده حالا فردامیره دکتر اگه کسی میدونه یاماما داریم توسایت توروخدا راهنمایی کنه ممنونم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست عزیزم ناراحت نباش. اگه غده باشه فقط رحمشو در میارن. که ضرری نداره. زود خوب میشه. ان شاء الله که چیزی نیس

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
چیزی نیست عزیزم ناراحت نباش. اگه غده باشه فقط رحمشو در میارن. که ضرری نداره. زود خوب میشه. ان شاء ال ...

عزیزم۱۱سال پیش سرزایمانش رحمش رودراوردن الان فقط تخمدان هاشوداره

یه چیزی شبیه به کیست ولی کیست نیست اینا رو بده دکتر زنان دارو میده کوچک میشن جوش نزن 

میشه بیشتربرام توضیح بدی عزیزم خطرناکه؟

عزیزم۱۱سال پیش سرزایمانش رحمش رودراوردن الان فقط تخمدان هاشوداره

توکل کن به خدا ناراحت نباش ان شاء الله چیزی نیست

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
به نظر من چیز خاصی نیست من اینجور موردا خیلی دیدم با دارو خوب میشن و مطمان باش و  دوراز جون ذهن ...

عزیزم خداکنه ان شاالله خداروبه جدبچه هام که موسی بن جعفرقسم میدم به هرچی میخوای برسی ومادرمنم خوب بشه چون واقعا ازنگرانی دراوردیم