2777
2789
عنوان

احساس میکنم گول خوردم

991 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی تاحالا شهرستان خاش زندگی کرده یا سفرکرده بهم بگه چجوریه؟ایا تمییز وبزرگه و میشه زندگی کرد یا نه؟

همسرم اونجا کار میکنه و هرچی اصرار میکنم مارو ببر میگه خیلی جای بدیه هیچی نداره و...

درصورتیکه از تعاریفش انگار خیلی هم بدنیست.

ممنون میشم نظراتتونو بگید

حق با همسرتون😐

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم شوهرم خاشه. بستگی داره امکانات چی بخوای. مثلا سینما نداره یا بازارش چیز خاصی نداره بیشتر لباس بلوچی و... یا برا دکتر و بیمارستان خیلی بدجوره باید ۵ صبح بری نوبت بگیری. ولی آب و هواش و باقی مسایل ب نظرم خوبه. 

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
سلام منم شوهرم خاشه. بستگی داره امکانات چی بخوای. مثلا سینما نداره یا بازارش چیز خاصی نداره بیشتر لب ...

باقی مسائل یعنی چی؟

اخه توی صحبتاش میبینم فست فود رستوران پاساژ کتابخونه عمونی و...داره.اما هرچی من میگم مارو ببر میگه شماک شهربزرگ بودید اونجا دووم نمیارید

بله درسته همونجا

اگه تو یک شهر نسبتا خوب هستید،نرید بهتره،چون واقعا ادمی که تو امکانات باشه،نمتونه اون مدل شهرهای کوچیک بی امکانات تحمل کنه،درصمن فرهنگ مردم بلوچ وزبونشون خاص همون منطقس وممکنه نتونید کنار بیاید باهاش،بخاطر فرق زیادشون،بازم بستگی به خودتون داره

گلم من زندگی نکردم،ولی درسفر شهر انچنان پیشرفته ای نیس،همسرتونم لابد اونجارو مناسب زندگی نمدونه ،مون ...

پیشرفترو میدونم نیست عزیزم.اما ایا نمیشه داخلش راحت زندگی کرد.تصوری ک همسرم به من داده ک روستای کوچیک هست.مثل مثلا توابع اصفهان