2777
2789
عنوان

چه شیرخشکی به بچم بدم؟

501 بازدید | 24 پست

سلام مامانای عزیز

پسرم۴ماهشه بردمش برای مراقبت وزنش۹۳۰۰بود شیرخشک ببلاک میدمش شنیدم چاق کنندس شما چه شیرخشکی به بچتون دادین؟چی بهش بدم که وزنش ایده ال بره بالا زیادتر نشه؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

لادکتر مشورت کن اما من اپتامیل میدم و راضی ام

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۹کیلوواسه چهارماه زیاده من به دوتابچه هام نان دادم 

اره زیاده نمیدونم چیکارکنم همشم میخواد بخوره ۳ماهگی۱ونیم اضافه کرد این ماهی بیشتر سرگرمش کردم باز۱کیلو اضافه کرده..نان چطوره؟اضافه وزن نمیاره؟وزن تولدش ۴کیلو بود قدش هم ۵۳ونیم الان قدش۶۸سانته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

لادکتر مشورت کن اما من اپتامیل میدم و راضی ام

ماهی چقدر اضافه میکنه وزنش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره زیاده نمیدونم چیکارکنم همشم میخواد بخوره ۳ماهگی۱ونیم اضافه کرد این ماهی بیشتر سرگرمش کردم باز۱کی ...

ماشالا عالیه خب دیگه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اره زیاده نمیدونم چیکارکنم همشم میخواد بخوره ۳ماهگی۱ونیم اضافه کرد این ماهی بیشتر سرگرمش کردم باز۱کی ...

ن بچه های من که اضافه وزن نداشتن یعنی ازشیرشه اشتهاش زیادشده

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت

واکسنشو زدم دیروز بیتابی میکنه گفتم اروم تر بشه ببرمش دکتر..واقعا نمیدونم ببرمش دکتر چی میشه حقیقتش میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا4ماه زیاده

شیرش بهش افتاده چون خیلی هاببلاک میخورن معمولی میره بالا

بعدم میدونی نباید الکی شیرراعوض کنی چون گوارش بچه راداغون میکنی وشایدبقیه شیرهابهش نسازن 

تندتندبهش شیرنده فاصله ش رازیادترکن مثلابه جا120تا90تابهش بده

5ماهشمشدغذاخورش کن که شیرکمتربدی

ن بچه های من که اضافه وزن نداشتن یعنی ازشیرشه اشتهاش زیادشده

شیرخودم فقط یکماه کفافشو داد بعد یکماه بیتابیش شروع شد مجبور شدم شیرخشک بدم با شیرخودم بعد دوماهم دیگه شیرخودم خشک شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهی چقدر اضافه میکنه وزنش؟

هنوز یک ماهش 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
شیرخودم فقط یکماه کفافشو داد بعد یکماه بیتابیش شروع شد مجبور شدم شیرخشک بدم با شیرخودم بعد دوماهم دی ...

شیرشوکم کن ازپنج شیش ماهگی هم بندازش غذا

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
برا4ماه زیاده شیرش بهش افتاده چون خیلی هاببلاک میخورن معمولی میره بالا بعدم میدونی نباید الکی شیرر ...

نه خودم هنوز شیرشو عوض نکردم از اول همینو دادم ۳ماهگی که بردمش برا مراقبت ۱ونیم وزن اضافه کرده بود سرگرم کردم باز اینماه که بردمش ۱کیلو اضافه کرده بود نمودارش ننوشت که مشکلی داره ولی بهداشت یار گفت ببرش دکتر بهتره نمیدونم دکتر چی میخواد بگه میترسم دارو ببنده به بچم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم پسر منم هشت کیلو سیصد گرمه چهارماهشه . دکتر گفت از ماه بعد بندازمش غزا و شیرشو کم بدم بچه منم شیرخشک اپتامیل میخوره

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
ماشالا عالیه خب دیگه 

بخدا موقع مراقبتش میشه میترسم سمت خانه بهداشت برم از بس گیرمیدن برای وزنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40