2777
2789
عنوان

هر روز به خانوادتون سر میزنید؟؟؟

417 بازدید | 30 پست

من هفته ای یه بار سر میزنم خیییی دوسشون دارم تمام زندگی منن ولی نمیدونم چرا ترجیح میدم خونم باشم نمیدونم چمه من 

با این که نزدیک خونمون یه رب راهه باز هفته ای بار میرم یا دو بار در هفته 

درحالیکه همسرم که یه ساختمونیم روزی سه چهار بار میزه و اعصاب و روان من میریزه بهم نمیدونم اصلا من غیرطبیعیم یا اون 

بله هر روز از اداره ك ميايم با همسرم اول ميريم خونه مامانم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارشنبه ها میرم پن شنبه شب برمیگردم مسیرمون نیم ساعت راهه با ماشین 

خونه مادرشوهر هفته ای ۲بار معمولا میرم ممکنه ۳بار هم بشه با ماشین ۱۰دیقه راهه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

نه بابا اگه به خاطر بچه‌ها نبود دو هفته یه بارم نمیدیدمشون... ولی چون دوتا بچه کوچیک دارم و فقط خانوادم کمکم میکنن، زیاد میبینمشون.. پدرم میاد دنبال پسرم، یا مامانم میاد خونم کمکم.. چندروز دیگه باید پسر کوچولومو ختنه کنم ، سه چهار روز خونه مامانم میمونم تا بچه خوب شه

🖤

منم از وقتی هوا سرده نمیرم خونه کسی

خونه ابجیم چندتا خونه اونورتره

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

خدا میدونه😐😐

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤