2821
2789
عنوان

کمکم کنید دیگه درمانده شدم😭

123 بازدید | 15 پست

سلام دوستان پسرم از وقتی پاییز شرو شد و هوا یکم سرد شد تا الان این پنجمین باره ک سرما میخوره چکار کنم میوه و سبزیجاتم کم میخوره بزور بهش میدم بدنش اصلا مقاوم نیس اگه کنار ی بچه سرما خورده باشه فورا فرداش مریض میشه بنظرتون چکار کنم دوباره امروز تب و آبریزش بینیش شرو شده😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلی کم بچمو میبرم بیرون

پیش کسی ک سرما میخوره نمیبرمش

اگع مجبور شدم برم بیرون در حد معمول لباس تنش میکنم تا عرق نکنه وگرن ی باد بخوره سرما میخوره سریع

توی خونه لباس گرم تنش کن 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من خیلی کم بچمو میبرم بیرون پیش کسی ک سرما میخوره نمیبرمش اگع مجبور شدم برم بیرون در حد معمول لباس ...

منم بیشتر وقتا توی خونم گاهی که مجبور میشم میرم بیرون بقول شما وقتی ام که چند روز بیرون برم حتما بعدش سرما میخوره آخه بعضی بچه ها دیر مریض میشن واقعا دوست داشتم پسرم اینطوری باشه😢

بچه ها خیلی بیشتر از ما بزرگترها سرما میخورن چون سیستم ایمنی بدنشون ضعیف هست سعی کن سبزیجات و میوه یا آب میوه طبیعی حتما تو برنامه غذایی اش باشه اگر بخور داری روشن کن نداری کتری یا قابلمه آب بذار رو بخاری هوا مرطوب بشه دختر منم زیاد مریض میشه که ی مقدار به آلرژی که داره مربوط هست اما دکتر بهم ایمونس داد برای تقویت سیستم ایمنی بدنش

عزیزم برو داروخانه و بگو gain up برای بچه یک ساله و نیمه میخوای و هر روز زمستون بهش بده سیستم ایمنیشو قوی میکنه هم وزن و قدش و تنظیم نگران نباش بزرگ میشه به این روزهات میخندی دمای خونتونم زیاد نکن که بیرون ببری سرما بخوره.

بچه ها خیلی بیشتر از ما بزرگترها سرما میخورن چون سیستم ایمنی بدنشون ضعیف هست سعی کن سبزیجات و میوه ی ...

ممنون بزور بهش آبمیوه میدم سبزیجات لب نمیزنه😕😦شربته؟

ممنون بزور بهش آبمیوه میدم سبزیجات لب نمیزنه😕😦شربته؟

بله شربت هست الان خونه نیستم یادآوری کنید شب عکسش رو میذارم براتون من یادمه دخترم تو سن پسر شما بود آب میوه نمی‌خورد با سرنگ روزانه بهش میدادم🤦

اونجا دکتر دارو ساز هست بپرس من پسرم الان 24 سالشه تا 12 سالگی بهش میخریدم ماشاالله الان سالم و قد ب ...

ممنون کمک خیلی بزرگی کردین بخدا دیگه موندم چکار کنم