2777
2789
عنوان

دوران قهر😞👊👊👊

186 بازدید | 13 پست

از دل تنگی دارم خفه میشم 😭بعد هشت ماه واسه اولین باره قهریم حوصله هیچ کاری ندارم ما با اینکه خانواده هامون مخالف بودن و ده سال اختلاف سنی داشتیم عاشق همیمم ولی الان نمیدونم چرا ایجوری شد راستی من ۲۲سالمه نامزدم ۳۲

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...

پیش میاد خب عزیزم ولی نزارادامه پیداکنه

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوت سنیتون واقعازیاده

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

اگه مشکل خاصی نیس پاشو برو سرزندگیت این قهرها کم کم باعث سردی میشه و عادت میکنید به این کارا

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
اگه مشکل خاصی نیس پاشو برو سرزندگیت این قهرها کم کم باعث سردی میشه و عادت میکنید به این کارا

میگه نامزدیم اخه

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
میگه نامزدیم اخه

عه😂خو پس بشین خونه بابات پیامک عاشقانه بده اشتی کنید

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
منم همین الان قهرکردم ناراحتم😞

من مقصر خودم بودم گف فردا بریم فلانجا گفتم ن نمیام حوصله ندارم با تو جای بیام انگار یکی تو مخم میگ هی دعوا راه بنداز اخه خداااااااا

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...