2777
2789

کافه ها با دستگاه اسپرسوساز اونو دم میکنن،قهوه ترک فقط با قهوه جوشه،که اونم معمولا خوب کف میکنه،باید قهوه ت خوب باشه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

قهوه لاته گانودرما نفیس سایت کیم کالا رو با این شماره تلفن ها 09120132883-09120132883-02186081142 حاوی پودر قارچ گانودرما ساخت کشورترکیه رو خریداری کردم خوشبختانه بعد از مصرف این قهوه سردردهای میگرنی و عصبی من کاملا خوب شده و من از سایت خوب کیم کالا این قهوه رو خریداری کردم واسه خواهرم که اضافه وزن داشت الان خوشبختانه خواهرم کاملا لاغر شده ازتون ممنونم واقعا این پودر یک انتی اکسیدان قوی داره   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.