2777
2789
عنوان

خیانت دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 68 پست

بگو بهش پس ایرادی نداره منم با یکی برادری چت کنم دیگه اکی برادرامو معرفی کردم بهت ناراحت نشیا،فقط اینکه خیلی بیشتر از این حرفا بوده ک سریع همه چیزو پاک کرده ب دختره بگو تو با شوهر من خواهر شدی ایدی نامزدتو بده منم با شوهرتو خواهرانه درد و دل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختره هم مطمئنا دروغ میگه  . دختری که نامزدش رو دوست داره به این راحتی با مرد غریبه چت نمیکنه  چون نامزد اون یه مرد هست اگر بفهمه که نمیگذره

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
تموم تلگرام و اینستاشو حذف کرد

به هرحال سعی کن ازنظراطلاعات وکارکردن باگوشی ازش جلوترباشی منظورم اینه ازهمه چیزمدل گوشی همسرت سردربیاری آخه هرگوشی باگوشی دیگه فرق داره

به نام خداوند رنگین کمان 🌈
بگو بهش پس ایرادی نداره منم با یکی برادری چت کنم دیگه اکی برادرامو معرفی کردم بهت ناراحت نشیا،فقط ای ...

والا بخدا حالا ک اینقد فکرتون بازه بگو منم هوس داشتن ی برادر سیکس پگ ب سرم زده خوشگلم باشه و جذاب

هععععی فقط یه مادر میتونه بخاطر امتحانات بچه ش حتی دم نزنه از خیانت دیدن...

چه شوهر قدرنشناسی داری

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

ببین منم یبار تو گوشی همسرم همچین چیزی دیدم البته من دختترو میشناختم دختر همسایشون بود که دوخانواده باهمم خیلی صمیمی هستن اما من رفتم دم خونشون به مادرش گفتم به خوده دختره هم پیام دادم گفتم تو غلط کردی با هر منظوری و واسه هر دلیلی به شوهره من پیام دادی کلی هم سیلی زدم به همسرم اما هنوزم که هنوزه بخدا دلم اروم نشده بهم اون جندرو بدن اتیشش میزنم دختره احمقه نجس خوبه خودشم شوهر و یه دختر داره کثافت همه جا پر شده یکی دوتا نیستن خدا از رو زمین ورشون داره همچین زن و مردایه کثیفو که تلخی میندازن زندگی دیگران

فعلا کنارش همش عذر خواهی میکنه

من شوهر شما و اخلاقیاتشو نمیدونم من اگه شوهر خودم بود الان بهش میگفتم من این چند هفته خیلی سعی کردم ببخشمت اما نمیتونم و نگرانم تو هم اگه میخوای من باور کنم پشیمونیتو بیا برم دفتر خونه و حق طلاق و حضانت بچه هارو بده بهم که اگه یبار دیگه اینکارو کردی راحت ولت کنم با بچه هام برم

اگه قبول نکنه میگم چرا مگه از خودت مطمئن نیستی ؟ اگه قبول کنه میبخشمش

این کاری بود ک من میکردم با شناختی که از شوهر خودم دارم و میدونم عواقب بدی برام نداره شمارو نمیدونم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه