2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای پسر منم ۴سالشه شدیدا درگیرشه.امروز نوبت دکتر داره ببینم چی میگه.دعا کنین برامون

میشه لطفا نتیجه ش رو و یا کارها و داروهایی رو که دکتر میگه بیاین اینجا بگین؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
حتما میام.ساعت ۵ نوبت داده.فقط خدا کنه از تیرویید نباشه😭

نه انشالا.نگران نباشید.پسر منم 4 سال و نیمشه و جدیدا یبوست گرفته

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
نه انشالا.نگران نباشید.پسر منم 4 سال و نیمشه و جدیدا یبوست گرفته

سلام.بچه ها من بردمش دکتر ،من عیدم برده بودمش یه دکتر دیگه پودر پیدرولاکس داده بود یه مدت دادم وبعدش ندادم تا یه ماه پیش خوب بود.به دکتر گفتم ،گفت هر دارویی مصرف کنه همینه.یه پماد داد زینک اسمش بزنم داخل مقعدش.ولی من نمیتونم استفاده کنم اصلا پسرم خودشو میزنه به در ودیوار.میترسم بدتر بترسه.ویه شربت لاپلاس داد.وبمن گفت پسرت خیلی عصبیه منشاش از اونجا.سعی کن سرش داد نزنی و عصبی ترش نکنی.ولی من میخام پودر پیدرولاکسم بگیرم یه مقدار ازمقداری که همیشه میدادم لدم بهش اسهال بشه هرچی تو روده داره بیاد.فردا براش میگیرم

سلام.بچه ها من بردمش دکتر ،من عیدم برده بودمش یه دکتر دیگه پودر پیدرولاکس داده بود یه مدت دادم وبعدش ...

خدار رو شکر که مشکلی که فکر میکردید نبود.البته خود مشکل یبوست هم مشکل پر دردسری هست.پسر شما در طول روز فیبر به اندازه کافی و همچنین اب میخوره؟میتونم بپرسم مشکل یبوست پسرتون به چه صورت هست؟مثلا برای دفع خیلی زور میزنه؟هر روز دفع داره؟

خدار رو شکر که مشکلی که فکر میکردید نبود.البته خود مشکل یبوست هم مشکل پر دردسری هست.پسر شما در طول ر ...

اره خداروشکر.نه عزیزم پسرمن خودشو نگه میداره متاسفانه.اصلا زور نمیزنه.و اینکه اب میخوره ولی میوه زیاد نمیخوره

[QUOTE=120672472]اره خداروشکر.نه عزیزم پسرمن خودشو نگه میداره متاسفانه.اصلا زور نمیزنه.و اینکه اب میخوره ولی میوه زیا ...[/QUO

مممنون از اینکه جواب سوالام رو دادید.انشالا مشکل گل پسرتون هر چه زودتر برطرف بشه