2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خونمو ببینین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7109 بازدید | 147 پست

آخجون بچه ها شماهم بزارین ایده بگیریم منکه خونه داغونه دارم خونه تکونی میکنم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

با چی آشپزی میکنی 

وسیله ها رو چرا چیدی رو گاز با عرض معذرت بردارشون

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسماوریت هم بچین کنار سماور 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزیزم اگه ناراحت نمیشی اون لوازم برقی تو باکس رو اوپن نباید باشه آشپزخونه رو شکل ویترین لوازم خانگی میکنه اونجا باید ظرفای دکوری بچینی 😊

حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و  بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕

ببخشید اون در کنار یخچال ورودیه تراسه؟؟؟؟

براش پرده فیکس یا زبرا بزنید زیباتر میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم