2777
2789
عنوان

واقعا که

82 بازدید | 8 پست

وقتی یه تاپیک نامناسب باشه همه میریزن اونجا و حرف و گزارش و این حرفا یا تاپیک های خیلی بی مزه ولی وقتی ادم واقعا کمک نیاز داشته باشه موضوع که میخونید و میبینید ازنظرتون جالب نیست میزارید میرید 

دقیقا 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا اگر ببینم میتونم کمک کنم جواب میدم وگرنه میرم شاید اطلاعات راجع بهش نداشتیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب نمی دونن جواب سؤالتوُ

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

اخه سوالی هم نبود فقط یه آدرس دکتر خواستم چتدین نفر انلاین میشدن و یه نمیدونم هم نمیگفتن

اسم و آدرس دکتر باید برن چک کنن از تنبلی نمیرن :)

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید