2777
2789

من مرکز ناباروری یزد انجام دادم پنج تومن تقریبا شد دارو عملا...بدش ک حامله شدم خب دوباره شیافو ایمان خارجی میزدم گرون بود...ولی هزینه تموم شده تا انتقال تقریبا پنج شد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من مرکز ناباروری یزد انجام دادم پنج تومن تقریبا شد دارو عملا...بدش ک حامله شدم خب دوباره شیافو ایمان ...

مشکلتون چی بود ک تجویز ب عمل کردن

واین پروسه از قبلش دارو و اینا میدن یا سریع یه ماهه انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چی بود ک تجویز ب عمل کردن واین پروسه از قبلش دارو و اینا میدن یا سریع یه ماهه انجام میدن

من خودم پلی کیستیک بودم ولی شوهرم تحرکش صفر بود و مورفولوژی یک.سه ماه به شوهرم دارودادن....س ماه گذشت آز داد بهتر نشد ازاولم گفته بودن بهمون...این پروسه تابارداریم تقریبا نه ماهی شد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من خودم پلی کیستیک بودم ولی شوهرم تحرکش صفر بود و مورفولوژی یک.سه ماه به شوهرم دارودادن....س ماه گذش ...

ماهم دقیقا مشابهه شما 

الان آز دادیم ولی تغییری نکرده 

استراحت مطلق بهتون دادن بعداز عمل؟

ممنونم ک پاسخ میدین و وقت میزارین

ماهم دقیقا مشابهه شما  الان آز دادیم ولی تغییری نکرده  استراحت مطلق بهتون دادن بعداز عمل ...

بعد تخمک کشی من تخمدونام ورم کرد درجاانتقال ندادن واسم...گفتن دوماه بد بیا من ی هفته بدش رفتم درد زیاد داشتم گفت تخمدونات نرمال شده ماه دیگ بیاانتقال ولی من نرفتم س ماه بدش رفتم....بد انتثالم اکثرا دراز میکشیدم ولی قبل اینکه دسشویی برم توخونه خیلییییییی اروم قدم میزدم....از روز شش ب بد ی چی میخاستم بلن میشدم برمیداشتم ولی دس ب سنگینی اصلا نزدم....کارخونم نکردم...بیشتر ب پهلوی چپ میخابیدن ولی شبا اکثرا حواسم نبود ب دل میخابیدن وقتی میدیدم ب دلم انقد استرسسسسس میگرفتم ک نگم....روز اول بد انتقال برق منو گرف خخخخ بدش عطسه و سرفه های بدیم داشتم همش میگفتن حامله نمیشم ولی شکرباراول شدم.۲۱تخمک داشتم س تا جنین شد وقت انتثالم دوتا انتقال دادن و گفتن جنین نداری دیگ اون یکی فک کنم خراب شده بود

بعد تخمک کشی من تخمدونام ورم کرد درجاانتقال ندادن واسم...گفتن دوماه بد بیا من ی هفته بدش رفتم درد زی ...

عزیزم 

ان شاءالله ک زیرسایه اهل بیت علیهم السلام تندرست و سلامت باشین 🌸🌸🌸

عزیزم  ان شاءالله ک زیرسایه اهل بیت علیهم السلام تندرست و سلامت باشین 🌸🌸🌸

ممنونم عزیزم