سلام...من تو زندگیم مشکلاااات بسیار زیادی داشتم؛تو فامیل هم رفت و آمدها کلا کمه؛شاید ماه ب ماه یکی را ببینم؛انم فقط دو خاله هام و بچه هاشون را...یا چند ماه یبار هم خانواده یکی از دایی هامو...
سال ب دوازده ماه هیچ کسی سراغمو نمیگیره؛همیشه تنهام تو خانه؛چون مامان و بابا و داداشم سر کار هستند.
هیچ پولی هم ندارم ک خرج خودم و خوشگذرونی و سلامتی ام کنم...خانواده ام هم انقدر مشکلات دارند ک رویم نمیشه بهشان بگم و بیشتر از این بهشان فشار بیارم.
الان کار پایان نامه ام رو خودم نتونستم انجام بدم و چون پول نداشتم بدم بیرون الان دو سال ب تعویق افتاده و اعصابمو بشدت داغون کرده.
بخاطر پول نداشتن و دوره نرفتن هم سر کار نتونستم برم.
کلی برنامه ریزی کردم هزار بار ک روزا ب ظاهرم رسیدگی کنم؛مسواک بزنم؛برای درمان عفونت زنانگی ام اقدام کنم و...؛ولی هیچ کدوم را انجام نمیدم؛یه دو روز یکی از اینکارا رو انجام میدم و بعد باز رها میکنم.
کلی کار هنری و بافتنی نیمه تما دارم ک یکیش را کامل نکردم.
واقعا دیگه از این سبک زندگیم خسته شدم...از این همهدافسردگی و بی ارادگی...دارو اعصاب اصلاااا نمیخوام استفاده کنم چون از عوارض هاش بخوبی آگاهم...دلم میخواد بدون دارو و با اراده ام مشکلامو حل کنم.
کسی هست مثل من باشه؟ و پایه باشه کنار هم اراده کنیم ب افسردگیمون...و هر روز بیایم از موفقیت هامون بگیم.