2777
2789

سلام...من تو زندگیم مشکلاااات بسیار زیادی داشتم؛تو فامیل هم رفت و آمدها کلا کمه؛شاید ماه ب ماه یکی را ببینم؛انم فقط دو خاله هام و بچه هاشون را...یا چند ماه یبار هم خانواده یکی از دایی هامو...

سال ب دوازده ماه هیچ کسی سراغمو نمیگیره؛همیشه تنهام تو خانه؛چون مامان و بابا و داداشم سر کار هستند.

هیچ پولی هم ندارم ک خرج خودم و خوشگذرونی و سلامتی ام کنم...خانواده ام هم انقدر مشکلات دارند ک رویم نمیشه بهشان بگم و بیشتر از این بهشان فشار بیارم.

الان کار پایان نامه ام رو خودم نتونستم انجام بدم و چون پول نداشتم بدم بیرون الان دو سال ب تعویق افتاده و اعصابمو بشدت داغون کرده.

بخاطر پول نداشتن و دوره نرفتن هم سر کار نتونستم برم.

کلی برنامه ریزی کردم هزار بار ک روزا ب ظاهرم رسیدگی کنم؛مسواک بزنم؛برای درمان عفونت زنانگی ام اقدام کنم و...؛ولی هیچ کدوم را انجام نمیدم؛یه دو روز یکی از اینکارا رو انجام میدم و بعد باز رها میکنم.

کلی کار هنری و بافتنی نیمه تما دارم ک یکیش را کامل نکردم.

واقعا دیگه از این سبک زندگیم خسته شدم...از این همهدافسردگی و بی ارادگی...دارو اعصاب اصلاااا نمیخوام استفاده کنم چون از عوارض هاش بخوبی آگاهم...دلم میخواد بدون دارو و با اراده ام مشکلامو حل کنم.

کسی هست مثل من باشه؟ و پایه باشه کنار هم اراده کنیم ب افسردگیمون...و هر روز بیایم از موفقیت هامون بگیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی افسردگی داری؟ الکی چسب رو خودت نزن تلقین نکن با یکی دومورد نمیشه گف افسردیگه عزیزم.‌‌

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

قبلا یه دوره دارو خوردم ولی واقعا عوارضش هنوز باهامه؛مثل چاقی شکم و پهلو...ک متنفرم ازش...

واقعا خاله ام دارو میخوره و هزار بیماری گرفته از عوارضش..‌

من نظرم اینه اگه بشه بدون دارو خوب شد چرا ک نه؟