2777
2789

عید بودم انتالیا..وان خبر ندارم ..یکی بیاد بگه چجوریه اونجا خرید و تفریحاتش.

تو اف ۶۰۰ زده بود تورش ۷ روزه زمینی.

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید بودم انتالیا..وان خبر ندارم ..یکی بیاد بگه چجوریه اونجا خرید و تفریحاتش. تو اف ۶۰۰ زده بود تورش ...

من ۲ سال پیش رفتم فوق العاده بود امسالم میخوام برم ولی نمیدونم امسالم خوبه یا نه چون ارزش پول ما خیلی اومده پایین

ببین وان جای دیدنی نداره فقط پاساژه یعنی فقط برای خرید میرن اونجا

تنها که نمیتونی بری 

حالا بزاریم دو نفر 

دو تا بلیط رفت و برگشت 

هزینه ی هتل 

خورد و خوراک که غذا اونجا گرونه

بعدشم به قول خواهرشوهرم همه ی خریدا عجله ای میشه 

من ترجیح میدم از همین ایران خرید کنم 

من ۲ سال پیش رفتم فوق العاده بود امسالم میخوام برم ولی نمیدونم امسالم خوبه یا نه چون ارزش پول ما خیل ...

تفریحش و خریدش ..ازینا بگو .

انتالیا ک خیلییییییییی گرون بود یه تیشرت مردونه ب پول ایران ۲۰۰ تومن 

کفش و پالتو و لی ک نگم دیگه...هیچی فقط تفریح کردیم اومدیم😑

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
چطور بوده خبر داری؟؟

آخه جای دیدنی نداره که 

فقط باید برای خرید بری 

من احساس میکنم تو مراکز خرید آدم دچار هیجان خرید میشه و یه عالمه چیزای بدرد نخور میخره 

بعدا پشیمون میشه 

تفریحش و خریدش ..ازینا بگو . انتالیا ک خیلییییییییی گرون بود یه تیشرت مردونه ب پول ایران ۲۰۰ تومن&n ...

نه وان اصلا تفریح نداره به نظرم یه دریاچست که اونم خیلی کثیفه یا وقتی میری کسی نیس

ما واسه خرید میریم

خیلی قیمتا خوب بود فوق العاده بود من از کوتون اونجا یه کت خریدم ۱۰۰ تومن شد اینجا همونو میده ۷۰۰

آخه جای دیدنی نداره که  فقط باید برای خرید بری  من احساس میکنم تو مراکز خرید آدم دچار هی ...

اره اینطوریه انقد ارزون بودن هرچی دمه دستم میومد میخریدم البته تو حراج خوبه ها

تفریحش و خریدش ..ازینا بگو . انتالیا ک خیلییییییییی گرون بود یه تیشرت مردونه ب پول ایران ۲۰۰ تومن&n ...

ما هفته بعد میخوایم بریم بهمن حراجیشونه اگه میخوای بری باید بهمن بری 

نه وان اصلا تفریح نداره به نظرم یه دریاچست که اونم خیلی کثیفه یا وقتی میری کسی نیس ما واسه خرید میر ...

چ خوووووب.😯

ما هفته بعد میخوایم بریم بهمن حراجیشونه اگه میخوای بری باید بهمن بری 

اهان...هواش چطوره بهمن؟