2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا جواب بدین

78 بازدید | 14 پست

هفته هفت بارداری ام دیشب نزدیکی داشتم و از دیشب لک بینی دارم خیلی رقیق و کم رنگ. ساعت 5میرم دکتر تا اون موقع تجربه هاتونو میگین برام!!؟؟ مرسی

استراحت کن

شاید جفتت پایینه و رابطه ممنوعه برات...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه نداشتم وگرنه میگفتم، فقط میتونم بگم من تا هفته نهم نفهمیدم باردارم، برا همین فکر کنم دو سه بار رابطه داشتم که چون خیییییلی دردم میومد و فشار میومد، نیمه کاره ول کردیم

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
استراحت کن شاید جفتت پایینه و رابطه ممنوعه برات...

جفت مگه داره هفته7؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

رابطه تو‌هفته های اول ممنوع. 

شیاف پروژسترون یا سایکلوژیست بگیر ، ان شاالله اوکی میشه.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

جفت مگه داره هفته7؟  

نه اون کیسه زردست. جفت هفته های بالاتر جاشو میگیره

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

استراحت کن و نزدیکی نکن ب هیچ عنوان‌دکترم‌الان بهت شیاف میده.سونوام‌ مینویسه شاید مثل من هماتوم داری

سر بچه اولم لک بینی داشتم ولی هفته ده بودم اونم بخاطر هماتوم بود

جفت مگه داره هفته7؟  

من از همون اول گفت بچه پایینه وممنوع کرد رابطه رو ..

همون هفته های اول جفت تشکیل میشه انا تو هفته ۷-۶ تو سونو دیده میشه...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
دوستم یعنی تا هفته نهم علایمی نداشتید؟ پریود نمیشدید؟

نه نشدم، ولی فکر میکردم پریود نشدنم به دلیل ورزش سنگین و استرس شدید هست. اتفاقا علایم داشتم ولی چون هیچی درمورد بارداری نمیدونستم، نمیفهمیدم اینا مال باردارین. مهمترینش خستگی مفرط، افسردگی، بی قراری، بدخلقی، حساس شدن به بوها، درد سینه و درد سمت واژن بود که فکر میکردم اینا مال اینه که به زودی پریود میشم ولی نمیشدم! فکر میکردم علامت بارداری فقط همون عق زدنه  

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی