2777
2789
عنوان

چیکارکنم مادرشوهرمو برادرشوهر لندهورم گورشونوگم کنن برن خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 29373 بازدید | 393 پست
مجرده؟! واقعا شرایط سختیه اما خب یه کم باید از میزان خدمت رسانی کم کنی تا متوجه بشن خسته شدی

چیکارکنم مثلا؟بخداخسته شدم،بچه کوچیک دارم،نمتونم اینارم تروخشک کنم،لاقل براسفره انداختنم دس کمک نیستنصدبار نرم نیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا میخوای عروس خوبه بشی بهت تاج طلا بدن؟؟؟توروخدا ازین کارا دست بردارین.اخم و تخم کن برن گم ش ...

والاااااا منکه ترجیح میدم بد باشم و در ارامش تا اینکه خوب باشم و ارامش نداشته باشم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

چه باحال.مادر و پسر معتادش در خانه عروس کنگر خورده ولنگر انداخته اند.

ببین اسی،ادمای معتاد حد وسط ندارن،یا خیلی خوبن،یا خیلی بد....هر حرفی میخوای بزنی صبر کن اون مواد لعنتیشونو مصرف کنن،بعد که شنگول شدن،پروندشونو بزار زیر بغلشون ..چون دست خودشون نیست و بیمار هستن..فقط همونجور که گفتی ،خیلی مودب و مهربون.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ایا اونجا خونه پسرشون نیست؟؟؟

فقط خونه پسرشون نیست خونه این خانمم هست بعدم عروس گرفتن کلفتشون که نیست هر چیزی قائده ای داره حتی خونه پسر رفتن 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
چیکارکنم مثلا؟بخداخسته شدم،بچه کوچیک دارم،نمتونم اینارم تروخشک کنم،لاقل براسفره انداختنم دس کمک نیست ...

یه روز بگو خسته ام مادرجون لطفا شما ناهار درست کن واسه پسرات و خودت بخواب و استراحت کن...به برادر شوهرت بگو فلان چیز رو نداریم برو بخر...چندبار اینکارو بکنی میرن...مال مفت گیرآوردن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چیکارکنم مثلا؟بخداخسته شدم،بچه کوچیک دارم،نمتونم اینارم تروخشک کنم،لاقل براسفره انداختنم دس کمک نیست ...

ناهار نون پنیر بده شام املت بده .کم بده .اخم کن نخند باهاشون حرف نزن برو تو اتاق بخواب

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
چه باحال!قبلا معتاد بودن هزار جور پنهون کاری میکردن.الان علنی شده؟!

اره بابا،تازه برادرشوهرم سیگارم میکشه،مادرشم قلیون ازدستشون نمی افته،منم توی خونواده ای بزرگ شدم ک حتی بوی اسپندم غلیظ ترنبودک خفه بشیم،خیلی حساسیم،امااینابیکارم ک هسن مدام درحال کشیدنن

ایا اونجا خونه پسرشون نیست؟؟؟

مادر و برادر شما 10 روز بیان خونه شما چتر بشن

از قضا تریاکی هم باشن😂

دست هم به سیاه و سفید نزنن

دستور هم بدن

چون خونه دخترشونه شوهرت تا کمر جلوشون خمه؟! 😐 

چه حرفا میزنیدا

.Pain🔥you made me a believer