الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه باحال.مادر و پسر معتادش در خانه عروس کنگر خورده ولنگر انداخته اند.
ببین اسی،ادمای معتاد حد وسط ندارن،یا خیلی خوبن،یا خیلی بد....هر حرفی میخوای بزنی صبر کن اون مواد لعنتیشونو مصرف کنن،بعد که شنگول شدن،پروندشونو بزار زیر بغلشون ..چون دست خودشون نیست و بیمار هستن..فقط همونجور که گفتی ،خیلی مودب و مهربون.
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
فقط خونه پسرشون نیست خونه این خانمم هست بعدم عروس گرفتن کلفتشون که نیست هر چیزی قائده ای داره حتی خونه پسر رفتن
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
وای من همین سه روز پیش قرار بود این مصیبت سرم بیاد.برادر شوهرم گفت میخایم خونمونو رنگ کنیم یه بیست روزی با مامانم میایم خونتون.منم که اصلا حوصله پذیرایی بییت روزه ندارم.رک جوابشونو دادم