2777
2789
عنوان

جوک

134 بازدید | 14 پست

‏یادمه روز اول پیش دبستانی بغل دستیم بشدت گریه میکرد.معلممون گفت این قراره دوستت باشه آرومش کن.به دختره گفتم اسمت چیه گفت کُبریٰ گراز پور، منم زدم زیر گریه😂

۲۶ خیلی سن عجیبیه، نصف دوستات در انتظار بچه‌ی سومشونن نصف دیگه دارن ریاضی یک رو واسه بار سوم برمیدارن که بلاخره پاس شه.😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏بابای دوسدختر رفیقم زنگ زده بهش،میگه دوست ندارم دخترم پیاده اینور اونور ببری چقد میتونی پول بدی تا کمکت کنم ماشین بخری :))

بعد یبار پدر زنم دوتا پاستیل برا بچم خرید هرجا میشینه میگه کمرم شکسته انقد خرج دومادم رو دادم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وقتی ديدين يه نفر پشت شيشه‌ی قنادی ميره تک‌تک كيک‌ها رو با حسرت نگاه ميكنه، آخرشم هيچی نميخره و ميره بيرون...

نه فقيرِ نه ديوونه...

يه بدبختيه كه رژيمه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اینا هنوز تو فاز اینن دیر جواب بدن باکلاسن نمیدونن ما فکر می‌کنیم خونشون پایین شهره نت ندارن😁😁😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

رفیقم یکی از درساشو ۳ گرفته بعد اعتراض زده، نمیدونم اسمش امیدواریه یا اسکلی، هرچی که هست واسه ادامه‌ی زندگی بهش نیاز دارم.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ﺿﺪﺣﺎﻝ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﯽ ﺩﻭﻧﯽ ﭼﯿﻪ ؟!

۹ﻣﺎﻩ دﻭﺭﺍﻥ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻨﻪ

ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪ ﺷﺒﯿﻪ ﻋﻤﻪ ﺵ ﺑﺸﻪ

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

رفتیم شهرستان

ﺑﻪ یکی ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻣﺴﺎﻓﺮﻳﻢ،ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻏﺮﻳﺒﻴﻢ، ﻣﻴﺸﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﮐﻨﻴﺪ ﮐﺠﺎ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﻣﻴﺰﻧﻦ؟

طرف پشتشو ﻧﺸﻮﻥ ﺩاﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺍﻳﻨﺠﺎ😐

تا دیروز حالم خراب بود الان یکم بهتر شدم😐😂😂

اجتماع ما اجتماع زن هاست💁🏻

اگر بچه افتاد رو زمین میگن :

مادرش كجا بود ؟ 😕

اگه بچه توى امتحاناتش افتاد ؛

مادرش حواسش بهش نبوده 😒

اگه دختر كارى بلد نيست ميگن :

مادرش بهش ياد نداده 😟

اگه بچه ها شيطونن ميگن :

مادرشون تربيتشون نكرده 🙁

اگه وضع مالى مرد خوب نباشه میگن : زنش از اون زن هاس كه به فكر فرداش نيست 😲