2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه وابسته به خوانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 31 پست
نمیدونم واقعا اینامردهستن..یاخانم هاکه مردونه همچین موجوداتی روتحمل میکنن..فقط میگم تلاشت روبکن شاید ...

واقعا دیگه زندگیم خیلی سخت شده ظاهر زندگیم باعث میشه همه حسادت کنن ولی همش پول مادر شوهره هیچی از خودمون نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از طرفی نمیتونم ازش دل بکنم نمیدونم چرا  

صادقانه بگم شاید عاشقشی و ادم عاشق نابیناس ولی دوسال دیگه که سنت بالا رفت  نسبت بهش سرد تر شدی میفهمی چه ظلمی در حق خودت کردی جوانی زود گذره ادم ب میانسالی و پیری میرسه نیاز به یه همدم مهربون و بااخلاق داره 

آره از طرفی نمیتونم ازش دل بکنم نمیدونم چرا  

همیشه خانمها از علاقه شون و عشق شون بزرگ ترین ضربه هارو میخورن و باز به پای طرف میمونن 

من جای شما بودم پول پس انداز میکردم 

به هرطریقی مثلا دکتر و خرج های دیگه به این جور مردها اعتمادی نیست 

میتونی جایی مشغول بشی تا برای خودت استقلال مالی داشته باشی

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
صادقانه بگم شاید عاشقشی و ادم عاشق نابیناس ولی دوسال دیگه که سنت بالا رفت  نسبت بهش سرد تر شدی ...

انگار دو قطبیه اگه باهاش خوب باشی کاری نداره مهربونه کفشمم جلو پام جفت میکنه ولی خدا نکنه یه گلایه بکنی ازش دهنشو باز میکنه هرچی بدو بیراهه میگه

واقعا دیگه زندگیم خیلی سخت شده ظاهر زندگیم باعث میشه همه حسادت کنن ولی همش پول مادر شوهره هیچی از خو ...

نمیدونم ولی خب سعی کن ازیه جایی شروع کنی..توتلاش کن نذارتوهم مثل اون بشی اینطوری بدترمیشه شرایط

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
انگار دو قطبیه اگه باهاش خوب باشی کاری نداره مهربونه کفشمم جلو پام جفت میکنه ولی خدا نکنه یه گلایه ب ...

ب زبون بگیرش باهاش مهربون باش تو همین مهربونیا ازش پول بگیر پس انداز کن چون شک نکن اینده به مشکل میخوری و تنها چیزی که ب دادت میرسه همین پس اندازته مرد عصبی و بچه ننه هیچوقت نمیتونه شوهر خوب و پدر خوبی باشه 

ب زبون بگیرش باهاش مهربون باش تو همین مهربونیا ازش پول بگیر پس انداز کن چون شک نکن اینده به مشکل میخ ...

واقعا زندگیمو نابود کردم با این ازدواج ولی وقتی پدرم فوت کرد تو خونه پدریم  فقط با خواهرم دعوا میکردم روز خوش نداشتم از اونجا فرار کردم افتادم تو دام بدتر