خرج مارو مادرشوهرم میده ماهی دوملیون شوهرمم بی عرضه هست و زبونش فقط واسه من درازه پدرش پولداره و فقط واسه اینو اون خرج میکنه ولی برا بچش همین ماهی دو ملیون این بی عرضه هم نشسته نگاه میکنه بد دهنه و دست بزن داره بچه دار نمیشیم پدر من فوت کرده و مادرم با خوار برادرم زندگی میکنه حقوقشون خیلی کمه شرایط طلاقو ندارم یکی بگه چه خاکی به سرم بریزم پنج ساله ا دواج کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صادقانه بگم شاید عاشقشی و ادم عاشق نابیناس ولی دوسال دیگه که سنت بالا رفت نسبت بهش سرد تر شدی میفهمی چه ظلمی در حق خودت کردی جوانی زود گذره ادم ب میانسالی و پیری میرسه نیاز به یه همدم مهربون و بااخلاق داره
انگار دو قطبیه اگه باهاش خوب باشی کاری نداره مهربونه کفشمم جلو پام جفت میکنه ولی خدا نکنه یه گلایه ب ...
ب زبون بگیرش باهاش مهربون باش تو همین مهربونیا ازش پول بگیر پس انداز کن چون شک نکن اینده به مشکل میخوری و تنها چیزی که ب دادت میرسه همین پس اندازته مرد عصبی و بچه ننه هیچوقت نمیتونه شوهر خوب و پدر خوبی باشه
ب زبون بگیرش باهاش مهربون باش تو همین مهربونیا ازش پول بگیر پس انداز کن چون شک نکن اینده به مشکل میخ ...
واقعا زندگیمو نابود کردم با این ازدواج ولی وقتی پدرم فوت کرد تو خونه پدریم فقط با خواهرم دعوا میکردم روز خوش نداشتم از اونجا فرار کردم افتادم تو دام بدتر