2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله .دوستم هم خونه خرید هم بچه دارشد .دکتر بهش گفته بود اهدایی بگیره ولی طبیعی باردارشد

خدایی؟چقدر عاااالی آخه من میخواستم کلاساشو شرکت کنم گفتم وقت هدر دادن نباشه

خدایی؟چقدر عاااالی آخه من میخواستم کلاساشو شرکت کنم گفتم وقت هدر دادن نباشه

اون کلاس نرفت .توخونه انجام میداد.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
میشه راهنماییمون کنین ک چطور ازش استفاده کنیم؟

خیلی سادس فقط باید وسط راه ناامید نشی ،من خودمونو باهم تصور کردم حس میکردم پیشمه وقعا حسش میکردم به این باور رسیده بودم که باهاش دوست میشم بعد ده روز پیشنهاد ازدواج داد ،اینم بگم تو این ده روزی که بهش فکر میکردم اصلا یک بار هم منفی فکر نکردم

اون کلاس نرفت .توخونه انجام میداد.

چطوری

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
چطوری آخه؟به نظرم یه کم سخته

ببین یه دفتر داشت.هرروز تا وقت میکرد میرفت توش مینوشت.مثلا برای خونه ش مینوشت خدایا ممنون که خونم بزرگه.سقف بالاسرم دارم.ممنون خونم فلان داره و....

برای بچه هم مینوشت خدایا ممنون امروز بچم ازخواب بیدارشد‌.یا بچم شیرشو خورد یا بهم لبخند زد.یا مثلا نیم ساعت دیگه وقت شیر خوردن بچمه.با اینکه بچه نداشت...

اینجوری 

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .