2777
2789
عنوان

کی فال وطالع بینی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 116 پست
نیتم باید بگم چیه ؟؟

دوست نداری بگی؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم یعنی چی عزیزم؟ساعت ۳خبر خوبی نباشه یعنی چی؟ خب کی به عشقم میرسم؟مرسی عزیزم 😍😍😍

یعنی اون‌چیزی که بهش امیددارید نیست ولی ظاهر قضیه اینه در باطن همه چی خوبه عشقت اصالت خاصی داره؟ترک یا کرد ...

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یعنی اون‌چیزی که بهش امیددارید نیست ولی ظاهر قضیه اینه در باطن همه چی خوبه عشقت اصالت خاصی داره؟ترک ...

اهان باشه عزیزم شمالی هستیم عزیزم 

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
درمورد خونه دار شدنمون

ابان باید م قعیتش جور میشد ۸وعده دیگه ان شاالله ولی مراقب باشید تو بهمن ماه یکی بهتون خیانت مالی میکنه مثلا املاکی یا صاحب خونه قبلی بخواد چیزی رو از خونه پنهان کنه مثلا جا پارک نداشتن یا چیزای دیگه تذر و دعا خیلی کمکت میکنه اگرم نذری کردی ناامید نباش به خاطره همون حاجت روایی داری

اهان باشه عزیزم شمالی هستیم عزیزم 

برای تیر ماه برنامه خودشون هست 

ابان باید م قعیتش جور میشد ۸وعده دیگه ان شاالله ولی مراقب باشید تو بهمن ماه یکی بهتون خیانت مالی میک ...

ابان ینی همین امسال ؟؟ خیانت مالی ؟؟ما ک چیزی نداریم خونه پدرشوهریم پارکینگ داریم 

ابان ینی همین امسال ؟؟ خیانت مالی ؟؟ما ک چیزی نداریم خونه پدرشوهریم پارکینگ داریم 

برای بهمن افتاده هشدارتون.ابان انگار شروع شده انگار کائنات پیام خواستن شمارو دریافت کردن

برنامه خودشون هست یعنی چی؟زمان بهم رسیدنمون؟

بله تو فکزشون اینه که تا تیر ماه کاراشون رو کنترل کنن و بتونن برنامه ریزی کنن

بچه ها دوستم میگه حالت فان و به خاطره شگونش گرفتم وگرنه اسم و اسم مادرتون رو نداره نمیتونه حستونو خوب بگیره الانم خستست فقط حالت فان

بله تو فکزشون اینه که تا تیر ماه کاراشون رو کنترل کنن و بتونن برنامه ریزی کنن

من امسال باردار میشم ؟

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
این اخرین سوال ..خاهش ..به کسی پول قرض داده فعلا نمیده ..میشه همین باشه ؟،

بله .میتونه و حتی جایگاه یا مسایلی که برای خونه جدید معرفی میکنن ولی صادقانه نیست