baran94 مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 عنوان گن لاغری لطفا کمک | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست سلام خانما وقت بخیر ببخشید کسی ازگن ساعت شنی استفاده کرده و اینکه تاثیر داشته یا نه؟؟ تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒 1398/10/29 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 وای من ب مرحله ای رسیدم ک نامزدم میگه چن طلبقه ساختیاااااا😓😢 همه بدنم لااااغر بعد ی شکم مزخ ... ای وای😣ن من بعد شیر دهی خودمو تپل کردم مثلا همش زد ب شکمم.اگ شرایطشو داری حتما حتما باشگا برو تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
عمم عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4983 گن نخر از این شکمبند باشگاهیا که توش حالت لاستیکی هست بخر خیلی بیشتر تاثیر داره مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
عمم عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4983 وای من ب مرحله ای رسیدم ک نامزدم میگه چن طلبقه ساختیاااااا😓😢 همه بدنم لااااغر بعد ی شکم مزخ ... دراز ونشست بزن یا از این فنرهاشو بخر مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 ای وای😣ن من بعد شیر دهی خودمو تپل کردم مثلا همش زد ب شکمم.اگ شرایطشو داری حتما حتما باشگا برو گفتم بگیرم ببندم و برم باشگاه و ورزش کنم ک اگ نتیجه باشه گن سرعتش بره بالا . اخه مراسمامم در پیشه😭 میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 دراز ونشست بزن یا از این فنرهاشو بخر دراز نشست میزنم فنر ها چیه گلم میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 اونو ک هیچوقت نمیشه خرید.بنطرت حتی برا مهمونی اینام بدرد نمیخوره من یکم شکمم قلمبه شده رو اعصابمه نه عزیزم بدرد نمیخوره برامهنونی ازاین گنا بخر ک هم شورت دارن هم بندسوتین اوناخیلی خوب یدست میکنن ادمو خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 گن نخر از این شکمبند باشگاهیا که توش حالت لاستیکی هست بخر خیلی بیشتر تاثیر داره کدوما تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 نه عزیزم بدرد نمیخوره برامهنونی ازاین گنا بخر ک هم شورت دارن هم بندسوتین اوناخیلی خوب یدست میکنن ادم ... من ن پهلو دارم ن پشتم حالت سوتین گرفته قدم 175وزنم 76اصافه ندارم فقط شکمم ی کوچولو قلمبس😐 تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 دراز ونشست بزن یا از این فنرهاشو بخر اره عالیه واقعا ادم وقت کنه تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
ویان70 عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 13065 من ن پهلو دارم ن پشتم حالت سوتین گرفته قدم 175وزنم 76اصافه ندارم فقط شکمم ی کوچولو قلمبس😐 ماشاالله چه قدی داری ❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 گفتم بگیرم ببندم و برم باشگاه و ورزش کنم ک اگ نتیجه باشه گن سرعتش بره بالا . اخه مراسمامم در پیشه😭 خب این دوستمون گفت کمربند باشگاهی توش پلاستیکه بهتره برو ببین گیر میاری حتما ی باشگاه برو پیش ی مربی خصوصی تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 دراز نشست میزنم فنر ها چیه گلم دستگاهش منطورشه یا اون فنرا ک ب کمکش دراز نشست میزنن تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4624 من ن پهلو دارم ن پشتم حالت سوتین گرفته قدم 175وزنم 76اصافه ندارم فقط شکمم ی کوچولو قلمبس😐 اینا ک بهت گفتم شکمو پخش میکنه منظورم اینه تولباس قلمبع نیس شکم دیگ خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 خب این دوستمون گفت کمربند باشگاهی توش پلاستیکه بهتره برو ببین گیر میاری حتما ی باشگاه برو پیش ی مربی ... اره باید حتما برم دنبالش 😥 مرسی گلم میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
baran94 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 ماشاالله چه قدی داری خخخ تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒