2777
2789

من دوساله روی گونه هام قرمزه.گاهی درد شدید زانو و سر و کمر دارم.یه ساله ک کهیر مزمن خیلی شدید دارم ک با سیتریزین کنترل میشه.آزمایش خون دادمcrpبالا بوده.رفتم پیش متخصص واسه همین لوپوس و چن تا چیز دیگه آزمایش نوشت.احتمال داره لوپوس باشه؟کهیر باهاش مرتبطه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول باید جواب ازمایشت بیاد . آزمایش کراتینین و سطح anti dsdna باید چک بشه . ایشالا که چیزی نیست ❤ اینایی که گفتی میتونه از علائم لوپوس باشه . لوموس ۱۱ تا علامت داره که حداقل باید ۴ تاشو داشته باشی تا تایید بشه . صبر کن جواب ازمایشت بیاد . ایشالا که چیزی نیست❤

عزیزم منم کهیر میزنم اونم الان تقریبا حدودای ۲ ماه و نیمه. جواب ازمایشم فردا میاد.منم نگرانم. درد مف ...

زانوی چپم خیلی درد میکرد چن وقت پیش.من کلا مفاصلم ضعیفه.کمرمم ضعیفه

عزیزم اول باید جواب ازمایشت بیاد . آزمایش کراتینین و سطح anti dsdna باید چک بشه . ایشالا که چیزی نیس ...

عزیزم کهیر از علایمشه؟گونه هام دوساله قرمزه

عزیزم کهیر از علایمشه؟گونه هام دوساله قرمزه

کهیر روی گونه ها آره .اگر لوپوس باشه به تدریج که بیماری عود کنه به جاهای دیگم سرایت میکنه . درد مفصلم از علائمش هست . بازم باید ببینی کارکرد کلیه چطوره . کلا باید صبر کنی جواب آزمایشت بیاد . نگرانی بیخودی نداشته باشی بهتره❤. یه سوال در همین مورد .، وقتی زیر آفتاب میری بدون ضدآفتاب پوستت اذیت میشه؟

کهیر روی گونه ها آره .اگر لوپوس باشه به تدریج که بیماری عود کنه به جاهای دیگم سرایت میکنه . درد مفصل ...

بله اصلا نمیشه نزنم وگرنه قرمزیش وحشتناک میشه.کهیر روی گونه هام نبود البته دقیق یادم نیس.الانم روی گونه هام کهیر نمیزنه.کل بدنم با پیشونی و چشم و لب.گاهی ورم صبحگاهی صورت دارم.آزمایش دادم به جزcrpک بالا بود بقیه نرمال بود

عزیزم اگه بدون ضد افتاب  بری زیر آفتاب کهیرت بیشتر میشه علامت خوبی نیست 😟 صبر کن جواب ازمایش ل ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا

سلام عزیزم شما جواب آزمایشتو گرفتی؟ مشکلت چی بود؟ 

سلام عزیزم.البته تاپیک مال چهارپنج سال پیش بود منتها آزمایش دادم لب مرز بود مشکوک ب لوپوس بودم و دیگه پیگیر نشدم.گرچه هنوزم علائم و دارم.ولی خفیف

سلام عزیزم.البته تاپیک مال چهارپنج سال پیش بود منتها آزمایش دادم لب مرز بود مشکوک ب لوپوس بودم و دیگ ...

ممنونم ک ج دادبن. منم آزمایش اولم مشکوک ب لوپوس بودم ۳سال پیش الان تحت نظر روماتولوژییتم و دارو میخورم بیماریم خاموشه وخفیف ولی هر۲ماه چکاب میشم .شما علائمتون چیه؟

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
ممنونم ک ج دادبن. منم آزمایش اولم مشکوک ب لوپوس بودم ۳سال پیش الان تحت نظر روماتولوژییتم و دارو میخو ...

من شدیدا خشکی چشم دارم.حساسیت پوستی دارم جایی از بدنمو بخارونم شدیدا قرمز میشه گاهی لبام ورم میکنه گونه هام قرمز میشه