2777
2789

سلام 

یه چند وقته دلم میخواستم تصمیم جدی در مورد رابطه با رلم یا دوست دخترم بگیرم و کسی نبود مشورت کنم گفتم اینجا بگم 

من ۲۱ سالمه و یه چند وقت دیگه میرم سربازی

با یه دختر حدود دوسال اشنام به صورت مجازی بود تا یه سال اول چون فاصلمون ۱۰۰۰ کیلومتره و اون عشقشش رو چند بار ثابت کرده بهم که چند ماه پیش میخواستم جدا شم ‌‌ گفتم بزار خوب ببینم و یه ۵ روز رفتم شهرشون که واقعیت با مجازیش رو مقایسه کنم و تو اون پنج رو رابطمون فوق العاده و خیلی باهم خوش گذروندونیم و قشنگ دوست داشتن رو تو چشاش می‌دیم 

با اخلاقش و ایناش کاری ندارم با ظاهرشه قیافش برا خودم مهم نیستا مهم اخلاقه و ولی خب خوانوادم فک نکنم قبولش کنن هرچند سطح خانوادشون از ما خیلی بالاتره ولی خب قیافش یکم ...

زشت نیست اصلا یعنی هیچ کس نمیتونه بگه زشته و شایدم خوشگل باشه فقط فقط یکم شایدم خیلی زیاد چشاش و حالت صورتش به دخترای افغان میخوره 

شب و روز باهم حرف می‌زنیم نمی‌دونم از طرفی میترسم بعد این دیگه هیچ دختری عاشقم نشه اونطوری که این منو میخواد 

انتخاب سخت شد برام نظرتون رو بگید

ببخشید زیادشد 

نگو خانوادم شاید قبول نکنن.

خودت شک داری راجب ظاهرش ننداز گردن خانوادت وگرنه اگه شکی نداشتی هیچوقت همچین حسی بت دس نمیداد و هرکیم هرچی میگف تو باهاش ادامه میدادی.

بعدم خانوادت برعکسن چرا؟ اکثر خانواده ها ب ظاهر اهمیت نمیدن فقط خوبیه طرف براشون مهمه.

خب شبیه افغانیا باشه مگه چیه خیلیم خوشگلن. چه بهونه هایی میگیرید خداوکیلی😐

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ب خاطر قیافه دو دل شدی ادامه نده.

چون مطمئنم اگه تو زندگی ب مشکل بخورین .مشکلت با قیافه ش  چند برابر میشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

شما برای ازدواجتون خیلی زوده

به چند دلیل

اول اینکه منتظرید ببینید خانواده تون طرف رو میپذیرند یا خیر . اونقدر قوی نیستید که محکم بایستید و بگید من این دختر رو میخوام

دوم اینکه خودتون هم به علاقتون مطمئن نیستید و نمیدونید دقیقا چی میخواید

سوم اینکه شما شناخت کافی از هم ندارید چون با چت کردن شناخت حاصل نمیشه

ببین پسر خوب ظاهرا خودت شک داری. اگه ظاهرش به دلت ننشسته ادامه نده. چون با شناختی که از مردها دارم ظاهر خیلی تو رابطه براشون مهمه. 

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

ببين اگه به دلت ننشست دلشو نشكن ولي اگه ميدوني يه چيزي بشه و مسئله جدي بشه  دووم نمياري همين الان جدا شيد

مثلا ممكنه خانواده ها مخالفت كنن به هردليلي علاقه واقعي نباشه سريع تموم ميشه 

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

من دوستای افغان دارم خیلی خوشکلن که🤔

فک کنم منظورت همین بربریای خودمدنه!! البته اونام بنده خدا هستن .. و اگه از نظر تو اوکی نیس دلشو نشکن که بددددجور جواب میدی!! 

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..

مشکل اینجاست که من با انواع دختر بودم خوشگل خوش اندام همشون یه جوری بودن خیلیا میخواستن تو شهرمون تازه همو هفته ای یکی دوبار میدیدیم ولی نهایتا دو ماه میشد بعد اون دلمو میزد چون اون نگاه رو نداشتن و نگاه و حسی که این داره یه چیز دیگس عشقو میبینم وگرنه غیر من میتونست بره به خاستگارش جواب بده و شرایط من واقعا مبهم برای ازدواج

شما برای ازدواجتون خیلی زوده به چند دلیل اول اینکه منتظرید ببینید خانواده تون طرف رو میپذیرند یا خ ...

شناخت رو دارم محکم بودن رو که همه میدونن به چیز بخوام سخته منصرف کردنم مشکل از بابامه که خیلی ایراد گیره و می‌دونم زخم زبون میزنه و منم بحث میکنم باهاش بدتر میشه مشکل از اینکه این بابا من جلو فامیللمونم نابود می‌کنه ادمو

شناخت رو دارم محکم بودن رو که همه میدونن به چیز بخوام سخته منصرف کردنم مشکل از بابامه که خیلی ایراد ...

شما باید مستقل از پدرتون برای زندگیتون تصمیم بگیرید

مگه برای فامیل زندگی میکنید ؟ 

من ممکنه ازدواجی بکنم که مورد پسند فامیل نباشه و اصلا هم نباید برات اهمیتی داشته باشه هر کی هر چی میخواد بگه

شما باید مستقل از پدرتون برای زندگیتون تصمیم بگیرید مگه برای فامیل زندگی میکنید ؟  من ممکنه ا ...

گیر کردم بین ظاهر و اخلاقیات یعنی یه جور بگم که اخلاق و حس و حالش دقیقا همونی که من میخواستم بوده ولی ظاهرش خیلی نه هرچند بهش گفتم چاق شده شاید خوب بشه