2777
2789
عنوان

پسرا یه لحظه لطفا ....

607 بازدید | 24 پست

چه جوریاست از یه دختری که کوچکتر از شماست سختتونه سوال در مورد درس و پروژه و اینا بپرسین؟خجالته یا کسر شانتون میشه یا چی؟ واسه چی انقده اجازه و ببخشید و خیلی لطف کردین و اینا میگین و بعدشم چرا جواب سوالتونو متوجه نمیشین نمیگین خب؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه که مثل هم نیستن..خوبه ما دخترا یکیمون یه مشکلی داشته باشه ..یه مردی همه دخترا رو به چشم اون دختر ببینه

کاربر قدیمم 🎼یاس گل🌸بعدازمدتها  وتلاش های زیاد دوباره برگشتم...😍امیدوارم که دیگه این دفعه منو لغو کاربری نکنن..منم قول میدم دختر خوبی باشم😘
شاید براتون عجیب باشه ولی اون پسری که شما باهاش در ارتباطی ربطی به بقیه پسرا نداره، مورچه نیستیم که، ...

بله حق باشماست ولی کلا از روهم انگار کپی پیستین منتها چند مدلین با این مدلش درگیرم😭😭

حالا مشکلش چیه؟

اخه این پسری که میگم یه آقایی با یه متر زبون ولی بی ادب نیست خجالتیم نیست همون پسریه که توی تایپیک اولم زدم. منم یه دختریم که چارچوبارو خیلی رعایت میکنم. لطفا تایپیک اولم رو بخونین. بعد حالا به وسیله یه نفر دیگه اجازه گرفت از من که مشکل پروژشو پیام بده من کمکش کنم. منم برای کمکش مشکلی نداشتم. یه سری سوالاش که چرت همش تو اینترنته بماند. وقت امروزمو گرفت راه حل میدم کلی تشکر میکنه اخرشم به همون یه نفر گفته من این مورد نفهمیدم. اصلا فازشو درک نمیکنم 😭😭😣😣

من خودم با همه،دختر و پسر زود خودمونی میشم،ولی به مکان و طرفم هم نگاه میکنم.

دلیل سن کمتر شما نیست،شاید اونجا جای خودمونی شدن نیست از طرف آقا و اینکه شاید رفتار شما طوری هست که اجازه نمیدی صمیمی بشن.

شاید هم طرف میخواد خیلی بهتون احترام بذاره و اینجوری محبتش رو نشون بده.