2777
2789
ناراحت نشدم عزیزم😘😘😚❤❤منم شوخی کردم عزیزم یه تاپیکی زدم گفتم شوهرتون اگه عضو سایت بود ازتون چه ب ...

من پریودم قاطی ام اینم از هوش زیادمه😂😂😂😂😂

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ ماهگی ماما بابا دد میگفت ۸ ماهگی بالای ۵۰تا لغت میگفت کاملا واضح .یکسالگی جمله میگفت .اشکال هندسی ...

ماشالله به دخترتون

هزار ما شالله واقعا باهوش هست 

حتما اینده درخشانی دارن

هوش اجتماعی بستگی به فکر پدرو مادرو محدود نکردن پدرو مادره    دخترایی میشناسم خیلی باهوش ...

منظورتون رو نکرفتم

ببخشید توضیح میاید 

یعنی اون دختر خنگ رفتار بهتری توی اجتماع داره؟؟؟

منظورتون رو نکرفتم ببخشید توضیح میاید  یعنی اون دختر خنگ رفتار بهتری توی اجتماع داره؟؟؟

نه عزیزم .

منظورم اینه که  دخوری رو که پدرو مادرش با خودشون زیاد بیرون میبرن . زیاد مهمونی ها میبرن . اجازه میدن با دوستاش بره بیرون و گردش و تفریح و..... 

این دختر درجه اگر هوشی پایین هم داشته باشه .درجه هوشی اجتماعی اش خیلی بالاتر میره . چون خیلی در اجتماع و مردم بوده . 

و برعکس دختری که از صبح تا شب خونه حبسه . این دختر هرچقدر هم باهوش باشه شاید معدل درسیش 20 بشه اما هوش اجتماعیش صفره . هم خجالتی میشه هم اعتماد به نفسش زیر صفر . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من بچه خواهرم خیلی باهوشه..با اینکه کلاس اول دبستانه از یک تا هزار رو به انگلیسی گفت..بعدم عددهای بزرگ رو بهش میگفتم ازهم کم کن  بدون اینکه رو کاغذ بنویسه سریع جواب میداد..معلمش به خواهرم گفته این دانشمند کوچکه😁