2777
2789
عنوان

چقد بده آدم اونجوری که دوس داره نتونه تیپ بزنه 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت و وزنت چنده؟

ببین من استخون بندی دست و پام ژنتیکی ظریفه 

وزنم 64 قدم 165 

ولی ربطی به وزنم نداره آخه کلا من چاقیم تو دست و پام نمیره ژنتیکمونه 😔😔😔😔

ببین من استخون بندی دست و پام ژنتیکی ظریفه  وزنم 64 قدم 165  ولی ربطی به وزنم نداره آخه ...

خوبی که

عیب نداره متم استخون بندیم ریزه همینجوریه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ببین من استخون بندی دست و پام ژنتیکی ظریفه  وزنم 64 قدم 165  ولی ربطی به وزنم نداره آخه ...

خو دیگه فهمدیم چربی تو دست و پا نره تو شکم میره دیگه طبیعتا تو هم وزنت خوبه هم قدت فکرم نکنم پات خیلی لاغر باشه

آهان یعنی حجم دست و پات به نسبت اندام کم هستش و به اندامت نمیاد،به نظرم بدنسازی عالیه 

آرامش محض فقط بغلت   
ای وای چقد بده اینطور حالا منم پاهام لاغره قدم ۱۶۰ وزنم ۴۴ دلم میخاد ۵۰ تا شم ولی نمیشهههه😣

امضاتو عوض کردی؟

بهت درخواست میدم قبول کن

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ای وای چقد بده اینطور حالا منم پاهام لاغره قدم ۱۶۰ وزنم ۴۴ دلم میخاد ۵۰ تا شم ولی نمیشهههه😣

من 45 بودم قبلا خودمو کشتم شدم اینقد 

حالام شیر میدم نمیشه چیزی برا چاقی بخورم 

تو اگه میتونی بخور 

گین آپ 

عسل گیاه سبز برا چاقی