2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
گل بر سرت عزیزم آدمی زاد ک از اینده خودش خبر نداره

کاش خدا می اومد و زمانش رو بهم مییگفت دلم اروم میگرفت

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلم برلت دعا میکنم خدا یه بچه سالم بهت بده ... نی نی دار شدی بهم خبر بده ..... شما تهرانی ؟قرص ...

نه تهران نیستم...قرصِ چی؟؟؟من دائماً تحت نظر دکترم...از زمان مجردیم چون آمنوره اولیه ام و خیلی تنبلی تخمدانم شدیده

خدا هست🙂
انشاالله یهویی بشه کلی ذوق کنی باورت نشه...

انشالله

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
انشاالله یهویی بشه کلی ذوق کنی باورت نشه...

فقط نمیدونم چجوری خودمو بیخیال کنم بااینکه خیلی سرم شلوغه و گرفتارم لحظه ای نیس بهش فک نکنم

شرایط شغلی؟!

نه اعتیاد داشت الان یک ساله ترک کرده هنوز نتونستیم زندگیمون جمع کنیم هنوز میترسم بهش اعتماد ندارم همش سر دوراهیم خودمم تنبلی تخمدان گرفتم از استرس زیاد دکتر الان سه ساله بهم میگه‌بچه بیار نمیدونم چیکار کنم😔

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
فقط نمیدونم چجوری خودمو بیخیال کنم بااینکه خیلی سرم شلوغه و گرفتارم لحظه ای نیس بهش فک نکنم

منم همینطورم خیلی سرم شلوغه همش درس و امتحان ولی دلم پیشِ بچه یِ نداشتمه...

کلی پیش روانپزشک رفتم و دارو مصرف کردم تا از فکرش بیام بیرون ولی نشد

خدا هست🙂