2777
2789
عنوان

جلو چک رو بست

200 بازدید | 22 پست

با همسرم ک عقدیم دعوا کردیم چندروز یه دعوا داغون

برای مبلمانم شش تا چک داده الان اس داد ک صبح جلو اون شش  تا چک رو بستم گفتم ک بدونی

یعنی راست میگ؟

ب مامانم ی تومن بدهکاره بگم پس بدهیتو سریع تسویه کن؟!

میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه

چه لوسه

اصلا جوابشو نده

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بسته یعنی؟!

آره بابا 

جوابشو ندی بهتره الان جوگیر شده هرچی بگی دعوا بدتر میشه جوابشو نده ببینه مهم نیست برات خودش پشیمون میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اگه واقعا قصد داشت جدابشه نمیومد مث بچه ها بگه جلو چکو بستم میزاشت خودت وقتی چکا پاس نشد بفهمی حرص بزنی 

الان فقط میخواد صدایه تورو دربیاره

آره بابا  جوابشو ندی بهتره الان جوگیر شده هرچی بگی دعوا بدتر میشه جوابشو نده ببینه مهم نیست بر ...

اگه بسته ک بدبخت شدم

چرا چک جهیزیت اون داده؟با اونه مبلمان؟

نه ما پول میدیم چک رو پرمیکنیم اون چک داد.اون لازم داشتنی هم ما ضامن شدیم یا پول دادیم

اگه بسته ک بدبخت شدم

۰را بدبخت بشی؟

اگه واقعا قصد داشت جدابشه نمیومد مث بچه ها بگه جلو چکو بستم میزاشت خودت وقتی چکا پاس نشد بفهمی حرص ب ...

یعنی فقط میخواد اذیتم کنه؟!

نه ما پول میدیم چک رو پرمیکنیم اون چک داد.اون لازم داشتنی هم ما ضامن شدیم یا پول دادیم

پس کلا دخالت نکن 

بزار اگه واقعا بسته باشه باخوده بابات حلش کنن