2777
2789
عنوان

مواد دلمه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
یه پیاز درشت سرخ کن چرخ کرده بریز داخلش سرخ کن رب بزن لپه و برنج رو بعد پختن قاطی موادت کن نمک بزن ی ...

پروفایلت عااااالیه👌👌👌👌👌

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت عااااالیه👌👌👌👌👌

فداتم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
من لپه خيس خورده و برنجو ميپزم گوشت و پيازم سرخ ميكنم بعد برنج و لپه رو اضافه ميكنم بهش تفت ميدم و س ...

ممنون گلم آره بارب بهترمیشه 👌

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
روشم چندتا قوره يا گوجه سبز ترش كه فريز ميكنم براي اين مواقع ميريزم😋😋😋

به به چه شووود😋

این آب قابلمه چیه ؟چی میریزن تابخاربشه اینابپزه

به به چه شووود😋 این آب قابلمه چیه ؟چی میریزن تابخاربشه اینابپزه

من نصف فنجون اب و با يكم روغن قاطي ميكنم ميريزم كف قابلمه بعد دلمه رو روش ميچينم البته من چون فقط با برگ مو دوست دارم از اين روش استفاده ميكنم معركه ميشه😋

خداياشكرت....❤️ 
من نصف فنجون اب و با يكم روغن قاطي ميكنم ميريزم كف قابلمه بعد دلمه رو روش ميچينم البته من چون فقط با ...

خیلی ممنون گلم مرسی که وقت گزاشتی