2777
2789
عنوان

روز 17 پریود

1280 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبید 

امروز روز 17 پریودم و 12 روز هم از نزدیکیمون میگذره ولی من پهلوی راستم بعصی وقتا هم پهلوی چپم درد میکنه نمیدونم علتش چیه 

بنظرتون از چیه. دیروز خیلی خفیف هم کمرم درد میکرد. واژنم هم بعصی وقتا تیر میکشه. بی بی چک کی جواب میده دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه روز قبل موعدم روز موعدم بی بی زدم منفی بودن دیروز که چهار روز از پری گذشته بود بی بی زدم بعد چند ساعت دیدم هاله داره ولی قبلیا اینطور نبودن نمیدونم چه مرگمه

❤❤❤❤❤

واای دقیقا منم روز ۱۷سیکل خیلی شدید واژنمو رحمم درد میکرد نمیدونم کی بی بی بزنم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
ببخشید نزدیکیتون

نمیدونم روز ۹پریم با ۱۳..۱۵پری اقدام داشتم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم