2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد

159 بازدید | 24 پست

سلام پسرم 32روزشه 

نزدیک بیست روزه که شکمش نفخ داره و به خودش میپیچه دکتر هم بردمش انواع قطره ها و شربتا رو هم امتحان کردم خودمم خیییلی تو غذا خوردنم رعایت میکنم اما هی یه روز خوبه یه روز همونجور بد . حالل دیشب به حالت ماساژ اروم اروم پاهاشو تو شکمش جمع کردم تا تمام باد و مدفوعی که داشت خالی شد. خیلی هم زیاد بودن و اخر هم شکمش بازم احساس کردم باد داره . امروز از ظهر دارم شکمشو خالی میکنم ولی تموم نمیشه هی به خودش میپیچه و هی شیر میخوره و مثل دیشب راحت خوابش نمیبره .نمیدونم چیکار کنم خسته شدم انقدر بچم به خودش پیچید و ناله کرد.دیگه احساس میکنم یکم اسهال داره اخه دیشب بهش رازیانه جوشونده دادم که یکم زیادی با نبات شیرینش کرده بودم .کسی همچین مشکلی داشته؟

کولیک داره 

تا دوره ش نگذره وضع همینه 

پسر من تا ۴ ماه داشت انواع قطره های کولیکو دادم و رژیم گرفتم ماساژ هرشب شکمش و پاهاش با روغن زیتون خیلی تاثیر داره حتما انجام بدین نفخش کم بشه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اوایل این مشکل رو دارن شاید حساسیت به شیرگاو باشه که تو شیرخشکها هست ،اگه لازمه شیرهکش رو عوض کن

اگه هم فقط شیر خودت رو میخوره شیر کم چرب مادر باعث نفخ و ... میشه ، چیزای چرب هم حتما بخور ،آبگوشت ،کاچی ، شیر و حبوبات نخور، پیاز غذا رو هم درسته بنداز بعد در بیار خیلی تاثیر داره، سیاهدانه با عسل هم حتما بخور، عرق نعنا هم بخور

بعد از شیر دهی خیلی آروغ بگیر، دلش رو هم با روغن زیتون چرب کن

گریپ واتر . قطره کولیف . شربت رازیانه.جوشونده گل و رازیانه . قطره دایمیکتون بهش دادم اثر نداشت. خودمم رازیانه و عرق نعنا رو میخورم فایده نداره . یه روغن گیاهی هم دکتر داده ماله نفخه. اونم مرتب ماساژش میدم .اصلا فایده نداره توانایی نداره مدفوع و گازارو از شکمش خالی کنه. خسته شدم دیگه .کاش حداقل تا چله خوب بشه

کولیک داره  تا دوره ش نگذره وضع همینه  پسر من تا ۴ ماه داشت انواع قطره های کولیکو دادم و ...

همه رو انجام میدم فایده ندارن . هیچ چیزی حتی دردشو قابل تحمل نمیکنه که دورش بگذره حداقل

سلام نباید شیرینش میکردید شیرینی و ابنیات بیشتر مدفوع میاره واسه نوزاد من هر وقت بچم پیپی نمیکرد بهش ...

اره الان انگار اسهال گرفته ولی همون اسهالو هم نمیتونه دفع کنه تو دلش میپیچه

همه بچه ها واسه دفع مدفوع و گاز و حتی جیش ناتوانن ناراحت نباش به مرور خوب میشه بچه منم همینطور بود همه این کارای شما هم انجام دادم دکتر ارمایش و سونو هم بردم همه جوابش خوب بود دکترا میگفتن نوزاده  انقباضات نوزادا شکل نگرفته فقط فقط زمان نیازه و صبر خودشون دوره تکاملش کامل میشه من حتی با جیش کردنش گریه میکردم خیلی اذیت شد