عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 عنوان دندون درد😭😭😭 196 بازدید | 31 پست دندونم شدید میکنه عفونی شده دراصل....از دندانپزشکی میترسم آستانه تحمل دردم خیلی پایینه سرم گریه ام میگیرهچیکار کنم؟!باید برم دکتر میدونم ولی ترسمو چیکارکنم؟!تازه نمیدونم میکشه یا پر میکنه هزینش چقدر میشه میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه 1398/10/28 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 دردمیکنه میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 قطره عصاره میخک بگیر بزن عفونتشو خشک کنه اینجوری تاعفونت داشته باشه دندون پزشک کاری نمیکنه فقط قطرش خیلی تنده
عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 قطره عصاره میخک بگیر بزن عفونتشو خشک کنه اینجوری تاعفونت داشته باشه دندون پزشک کاری نمیکنه فقط قطرش ... چندوقت باید استفاده کنم؟!دردش میخوابه بزنم؟! میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه
hoda9915 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 494 درکت میکنم خواهرررر....دندون درد خراست😔😢😭😟 میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
خدایاشکرت؛ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 4863 جوش و ی ذره سرکه قاطی کن مثل خمیر که شد بزن در محل درد کاربر قدیمی هستم.
عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 درکت میکنم خواهرررر....دندون درد خراست😔😢😭😟 خیلی خر است😭😭😭صورتم ورم کرده میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه
شصتطلا عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9635 منم دوتاازدندونام دردمیکنه یکیش شکسته ولی میترسم بکشم شبااینقددردمیکنن ⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 چندوقت باید استفاده کنم؟!دردش میخوابه بزنم؟! اره خیلی خوبه هم عفونتشو خشک میکنه همم مسکن ولی بازم میگم با دستمال کاغذی بزار رو زبونت نریزه ک تنده
nazmar عضویت: 1395/04/08 تعداد پست: 6339 هر هشت ساعت مترونیدازول و اموکسی سیلین بخور حداقل سه روز تا عفونتش خوب شه بعدم برو دکتر به عصب برسه دردش طاقت فرسا میشههرچی دیرتر بری هزینت بیشتر میشه و درد بیشتری رو هم متحمل میشی اگر درد داری به عصب رسیده و باید عصب کشی شه فکنم 800 بشه موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود
عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 جوش و ی ذره سرکه قاطی کن مثل خمیر که شد بزن در محل درد بدتر نمیشه؟!آب نمک گفتن خوبه استفاده کردم میخواستم سرمو بکوبم دیوار از درد میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه
رودسری عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 3319 بستگی به شهر و دکترت داره. گیلان کشیدن دویست پر کردن چهارصد عصب کشی هشتصد . اگه عفونت داشته باشی دارو و امپول میده خوب بشی اول
golkhanom عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 14856 منم دوسه روزه دندونم درد میکنه کلا ی طرف صورتم دردمیکنه تازه واسه من دندونم درست کرده است نمیدونم اخه چیش درد میکنه یکیش روکشه یکیشم پرکرده اخه چرا درد میکنه امروز برم دندونپزشکی ببینم چ کوفتی گرفته دوباره .جنس دندونام اشغاله
عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 هر هشت ساعت مترونیدازول و اموکسی سیلین بخور حداقل سه روز تا عفونتش خوب شه بعدم برو دکتر به عص ... وای خیلی زیاده ک ندارم اینهمه😭 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه
عایشه_کرم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 345 بستگی به شهر و دکترت داره. گیلان کشیدن دویست پر کردن چهارصد عصب کشی هشتصد . اگه عفونت داشته باشی دار ... کرجم مننمیشه بگم بکشه؟! میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه