2777
2789

سلام خانوما

گازم مدل دوفر تکنو هست،بدنش استیله

خسته شدم انقدر تمیزش کردم،الانم واقـــــعا نگاش میکنم حالم بدمیشه بازم انقدر کثیف شده  

وقتی ببنج رو آبکش میکنم وقتی یه قطره آب بریزه روش اگه یادم بره پاکش کنم سریع کثیف میشه  

شما گازتون رو چجوری تمیزمیکنید؟

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه که چیزی ریخت پاک میکنم دیگه بهش حرارت بزنه تمیزنمیشه

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست

گاز منم تکنو خسته ام کرده 

منم آلان تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

گاز منم تمام استیل تکنو هست...با سیف تمیز میکنم..والا گاز من خ تمیزه...یه مدت الومینیوم گذاشته بودم برش داشتم یه مدت ..دوباره دیروز گذاشتم الومینیوم...اره قطره اب روش خیلی تابلوعه ولی من دستمال میکشم سریع تمیز میشه

جوش شیرین بریز بعد با آب پاش سرکه بپاش روش چند دقیقه موند پا دستمال پاکش کن

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست
گاز منم تمام استیل تکنو هست...با سیف تمیز میکنم..والا گاز من خ تمیزه...یه مدت الومینیوم گذاشته بودم ...

من فقط منظورم سمته شعله ها نیست،در فر و کلا بدنش خیلی زود کثیف میشه،با اینکه همیشه سرخ کردنی شعله رو خیلی کم میکنم

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

برای گاز استیل من یه اسپری دارم ازاون میزنم اول دستمال کشی روغناشو کامل پاک میکنم باسیم بعد اسپری میزنم دستمال میکشم برق میندازه خولستی عکس اسپری رو میزارم از ابزارفروشیا بگیر این اسپری فقط برای گاز نیست به سرویس چوب مات هم بزنی تمیز تمیز میکنه