من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
تازگیا دیدم شبی ک ماه کامل شد.درباره زندگی برادر عبدالملک ریگی
من چندبار دانش کردم ولی چند دقیقه اخر قطع میشه. اونجا ک حمید میره پیش زنش بعدم زنش میزندش و حمید میره تو بالکن میشینه گریه میکنه همونجا قطع میشه چی میشه بعد اون تیکه
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فیلم ایرانی ندوست دوستان چنتا فیلم خارجی جدید وجذاب معرفی کنین
چن تا کامنت بالاتر یکی از دوستان گفتن
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
راستی فیلم ایت 1 قشنگ بود؟ من نصفه دیدمش بعد وقت نشد همشو یه جا ببینم چند روز بعد دیدم اشتباهی پاکش ...
من یک رو دوست نداشتم خیلی
ولی قسمت دوم کاملا مبنای تحلیل روانشناسی داره و من خیلی لذت بردم
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)