251chakavak مدیر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 عنوان اقدام ب بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 39 پست دوستان حتمابعدازپری معلوم میشه بارداری یانه؟؟بیبی چک نشون میده قبل پری عایااا؟؟؟ برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺ 1398/10/28 | 13:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imalakebarfi عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 711 اخه میگن تاقبل موعد پری بیبی چک نشون نمیده!! خب تو اگ زمان تخمک گذاریت اقدام کردی یک هفته الی ۱۰روز بعدش موعد پریودت میشه..همون موقع است ک باید بی بی چک بزنی. اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒
251chakavak مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 درمانگاها یا ازمایشگاها؟ آزمایشگاه بگومیخوام آزمایش برا بارداری بدم برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
251chakavak مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 خب تو اگ زمان تخمک گذاریت اقدام کردی یک هفته الی ۱۰روز بعدش موعد پریودت میشه..همون موقع است ک باید ب ... نه من اصن نمیدونم زما تخمک گذاری دقیقم کی هس همینطوری اقدام کردیم یهویی 😁میشه بگی چطوری میشه فهمید زمان دقیقش کیء؟؟؟ برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
251chakavak مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 هزینش چقده نمیدونم عزیزم برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
talakhanoom2 عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 3409 یه مامابود همینجا گف گفآزمایش خون نشون میده ولی بیبی نه نه همچین چیزی نیست احتمالش زیاده مثبت بشه بعضی ها ممکنه دیرتر نشون بده لقاحشون دیر تشکیل شده باشه یه سری ها رو دیدم دو هفته بعد موعد تازه مثبت شدن اینا دیگه استثنا هستن
imalakebarfi عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 711 نه من اصن نمیدونم زما تخمک گذاری دقیقم کی هس همینطوری اقدام کردیم یهویی 😁 میشه بگی چطوری می ... الان اقدام کردی دیگه؟تاریخ پریودت و تاریخ اقدامتو بگو بیزحمت😁 اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒
aidawx_k عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 2481 نمیدونم عزیزم عصرا هم هستن ؟یا باید فقط صبح برم ناشتا؟زود جوابو میدن؟چقد زمان میبره جوابو بدن؟
251chakavak مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 الان اقدام کردی دیگه؟ تاریخ پریودت و تاریخ اقدامتو بگو بیزحمت😁 تاریخ پری ک یادم نی ولی الان ۱۰ روزمیشه اقدام کردیم صب کن تاریخ پری مو پیدا کنم بهت میگم برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
imalakebarfi عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 711 تاریخ پری ک یادم نی ولی الان ۱۰ روزمیشه اقدام کردیم صب کن تاریخ پری مو پیدا کنم بهت میگم باشه عزیزمتاریخ اقدامت یعنی چندم بوده؟۱۸ام؟؟از رو تقویم چینی بگم بچه ت جنسیتش چیه؟😁براهرکی نگاه کردم درست بودهبعدا اگ درست بود بگو برام اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒
251chakavak مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 باشه عزیزم تاریخ اقدامت یعنی چندم بوده؟۱۸ام؟؟ از رو تقویم چینی بگم بچه ت جنسیتش چیه؟😁براهرکی نگاه ... فک کنم ۷ هم پریودشدم دفترمو گمش کردم الان پیداش نکردم اره بگووو برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
imalakebarfi عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 711 فک کنم ۷ هم پریودشدم دفترمو گمش کردم الان پیداش نکردم اره بگووو چند سالته؟۱۸دی اقدام کردی تقربیا؟ اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒
251chakavak مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 345 چند سالته؟ ۱۸دی اقدام کردی تقربیا؟ دقیقا از ۱۷ دی تقریبا ی روز درمیون اقدام کردیم۲۶سالمه متولد۷۲ برای سلامتی پسرکوچولوم ی صلوات بفرستید 🥰☺
imalakebarfi عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 711 فک کنم ۷ هم پریودشدم دفترمو گمش کردم الان پیداش نکردم اره بگووو برا تاریخ تخمک گذاریت سرچ کن محاسبه تاریخ تخمک گذاری.دقیق روزشو برات میگهمن دقیقا همون تاریخ علائم تخمک گذاری داشتم محاسبه هم کردم دقیقا همون تاریخ ک علائم دارم تخمک گذاریمه.مطمئن شدم دیگه اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒