2777
2789
عنوان

کدبانوهای حرفه یی،کمکککککککککککک

105 بازدید | 12 پست

سلام،خانومها من خیلی وقته که دارم دنبال کارتو خونه میگردم،دیشب یه کار پیدا کردم که تو اگهیش نوشته بود ،پیاز سرخ شده و بادمجون و سیر وسبزی قورمه و...خلاصه هر چی که بشه سرخش کرد رو برامون عکس بگیرید و بفرستید بعد خودتونم یه قیمت بگید،اگه کارتون خوب باشه باهاتون همکاری میکنیم...منم دیدم پیاز از همه شون بی دردسر تره برای منی که بچه ۳ ساله دارم ،نمیتونم سبزی زیاد پاک کنم و ....حالا ازتون میخوام بگید که چیکار کنم پیازه حسابی ترد شه و خوشگل که عکسمو قبول کنن و بتونم کار کنم.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رو نازک خلال کن با روغن زیاد و زردچوبه سرخ کن وقتی سرخ شد یکی دو قاشق بهش آرد بزن وکوچولو تفت بده و از رو حرارت بردار

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
پیازو خلالی خورد کن بریز تو ابجوش سه چارتا قل بخوره بعد ابکشش کن بریز تو روغن داغ عااااالی میشه ترد ...

تو آبجوش مزش میره 

ظاهرش خوب میشه ولی طعمش نه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آخه از روی عکس که نمیشه  کلاه سرت نزارن  پیاز در حجم بالا بفرستی و پول ندن

یه کوچولو درست کنم،عکس بفرستم و اگه قبول کردن میرم ادرسشون و دیگه بعدش سفارشی میشه و خودشون میگن که چقدر درست کنم و ....

پیاز رو نازک خلال کن با روغن زیاد و زردچوبه سرخ کن وقتی سرخ شد یکی دو قاشق بهش آرد بزن وکوچولو تفت ب ...

ممنونم

پیازو خلالی خورد کن بریز تو ابجوش سه چارتا قل بخوره بعد ابکشش کن بریز تو روغن داغ عااااالی میشه ترد ...

آهاااان.خودشه👌👌👌👌👌🙏🙏🙏🙏

خورد کن یه ربع بریز تو آب سرد بعد آبکش کن آبش رفت بریز تو تابه خالی بعد روشن کن بعد روغن بریز اواخر ...

اب سرد یا جوش؟

من درست میکنم ولی طعمش بد نمیشه ها

من چند بار درست کردم 

با وقتی که تو روغن سرخ و خشک بشه طعمش تفاوت محسوس داره