2789
عنوان

عروس موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 22 پست
😔خیلی ناراحتم خیلیییییییییی خانوادم عاشقم بودن دیوونشون کرده پیششون بشین خانوادم من و شوهرم محل نمی ...

محل دادن بخوره تو سرم

من از این ناراحتم داره ازشون سواستفاده میکنه

حق خانوادم این نبود

زنداداش منم بسیار به جادو جنبل اعتقاد داشت  اصن معتادش بود چایی دم می‌کرد یه چیزی مینداخت توش. اسپند دود می‌کرد یه چیزی باهاش می‌سوزوند. گرگیری می‌کرد یه چیزی رو پشت تابلوها قایم می‌کرد. مامانم گلدون آب میداد از توش کاغذ میومد بیرون. اصن یه داستانی بود ولی ما چون خوندادگی اصلا اعتقاد نداشتیم فقط میخندیدیم. با همدیگه خوب بودیم ولی نمیدونم چرا اینجوری بود. آخرش هم جادو جنبلا ضد خودش عمل کرد و مجبور شد با فضاحتی که درست کرد طلاق بگیره. اگه قرار بود چهار تا کلمه و رسم الخط عربی و عبری و لاتین باعث زیر و رو شدن زندگی‌ها بشه پس این دعا نویسها باید الان فرمانده کل دنیا میبودن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنداداش منم بسیار به جادو جنبل اعتقاد داشت  اصن معتادش بود چایی دم می‌کرد یه چیزی مینداخت توش. ...

اخه همه ک نمیتونن دعانویس بشن خیلیها تا ۴۰ روزه فقط اثرش،ولی این معلوم نیست چکار کرده داره صاحب زندگیشون میشه 

😔خیلی ناراحتم خیلیییییییییی خانوادم عاشقم بودن دیوونشون کرده پیششون بشین خانوادم من و شوهرم محل نمی ...

عزیزم شاید مشکل خانواده ات از چیز دیگه ای باشه. یه مدت با همسرت نرو خونشون بالخره ازت میپرسن که چرا شوهرت نمیاد بگو با احترامی که شما بهش گذاشتید این چند وقت نمیارم که دیگه جلوش ضایع نشم. اونوقت یا اونا تغییر رویه میدن یا تو چیزی دست گیرت میشه که عروس تون دقیقا پشت سرت چیا گفته

اخه همه ک نمیتونن دعانویس بشن خیلیها تا ۴۰ روزه فقط اثرش،ولی این معلوم نیست چکار کرده داره صاحب زندگ ...

چی بگم عزیزم. من بطور کل و از ریشه هیچ اعتقادی به این مسائل ندارم اما تو اگه باور داری تو هم از روش خودش وارد عمل شو و براش باطل سحر و این جور چیزا بگیر. بالاخره اگه اون دعایی کرده باشه یه راه باطل شدن  هم داره. با مکر و حیله هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد ‌‌