2777
2789
عنوان

سندروم سیندرلا👰👡

232 بازدید | 7 پست

💠سندرم سیندرلا چیست؟👰 🔹 زمانی که دختر 3 ساله در عروسی با لباس سفید می رقصد می گوییم: «انشاءالله عروس شوی!» زمانی که 15 ساله شد گفته می شود: «کی می شود که خوشبختی تو را ببینم دخترم؟!» زمانی که 25 ساله شد در عروسی گفته می شود: «انشاءالله که بخت تو هم باز شود!» 🔸این‌ها یعنی چه؟ یعنی این که باید یک رویدادی رخ دهد و ناگهان درهای سعادت باز شود و تو از فردای روز ازدواج خوشبخت می شوی و قرار است همچون سیندرلا مردی با اسب سفید به خواستگاری تو بیاید و از فردای آن روز تو به همراه آن شاهزاده در قصری پر از خوشبختی زندگی کنی و تا آخر به خوبی و خوشی در کنار هم باشید! 🔹سندرم سیندرلا یعنی همین، یعنی این که سواری با اسب سفید و کالسکه طلایی به دنبال دختر می آید و خوشبختش می کند. با این تفکر سیندرلایی پس من از فردای عقد نیازی به تلاش ندارم و همه چیز مهیاست و نیازهای من برآورده خواهد شد! 🔸یعنی آموزشی داده نشده که از فردای ازدواج، زندگی مانند موتور هندلی خواهد بود که شما باید تا 50 سال این هندل را صبح اول وقت و در هوایی زمستانی که اتفاقا موتور یخ زده بایستی با زور و بدبختی روشن کنید و تا شب بچرخانید تا صبح فردا که دوباره این فرایند تکرار خواهد شد. زندگی به این صورت نیست که همینطوری چرخ آن بچرخد! 🔹«خیلی از مادران با جملاتی مثل «انشاءالله عروس شوی!» و «انشاءالله یک بخت خوب نصیبت شود.» برای دخترانشان دعای خیر می‌کنند اما چه خوب است در تعریف دختران بگوییم چه دختر باعرضه‌ای، چه دختر مهربان یا چه دختر باهوشی! دختران ما باید یاد بگیرند که مقابله با ساختارهای غیر قابل اعتماد جامعه فقط زیبایی نمی‌طلبد؛‌ بلکه به هوش و زرنگی هم خیلی نیاز دارند.» 🔺تجربه نشان داده است که اغلب مردهای واقعی نه اسب بالدار و نه ماشین و خیلی چیزهای دیگر هم ندارند! 🔸اما ما به دخترانمان یاد می‌دهیم که نیازی به تلاش و کوشش در عرصه ی فردی، شغلی، اجتماعی و … ندارند و قرار است مردی پولدار بیاید و خوشبختی را به آن ها هدیه بدهد بدون هیچ زحمت و دردسری! 🔹به دخترانمان یاد نمی دهیم که برای رشد شخصی اش تلاش کند و بعد که همسر مناسبش سر راهش قرار گرفت هر دو همچون باغبان مواظب نهال زندگی شان باشند تا هر روز بهتر از قبل رشد کند و این نهال زندگی هر روز به مراقبت نیاز دارد و زندگی بدون تلاش و مراقبت امکان ندارد.

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه آدم با ازدواج کردن تکامل پیدا میکنه شکی درش نیست و نمیشه کتمانش کرد.

ولی اینکه بچه رو با این امید بزرگ کنی که ازدواج کنه باعث میشه نبوغ و استعدادش محدود بشه و تنها انگیزش ازدواج بشه

و این مساله فقط مربوط به دخترا نیست

شما ببین اینجا روزی چند نفر در مورد ازدواج اقایون تاپیک میزنن که فلانی ۳۰ سالشه پیره تازه میخواد زن بگیره.

در صورتی که سن ایده ال اقایون برای ازدواج ۳۵ هست.این نشون میده دخترای ما واقعا بد تربیت میشن که تو ۱۷ ۱۸  سالگی فکر ازدواج تو سرشون هست و تحصیلات و شغل و آینده معنی نداره واسشون و کسی که دنبال این اهداف هست رو پیر و ترشیده میدونن.

مادرا باید تو این مورد خیلی خیلی مراقب تفکرات بچه هاشون باشن

استارتر.امضات داغ دل منه. لایک.😔😔

😔😘

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »