کسی بوده که آزمایش خونش هفت روز بعداز عقب انداختن منفی باشه ولی حامله هم باشه الان هشت نه روزه عقب انداختم ولی منفیه تنبلی و اینا ندارم پریمم مرتبه
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
خودش هیکلی بودا شکمش زیاد نبود عادی انگا اصلا مال خودش بود دکترو منو خنده گرفت وقتی میگفت اما همچنان میگفت ک نمیدونسته😐ب دکتر گفتم یعنی این بچه تو این هفت ماه حرکتم نکرده 😐😐😐
خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ٢٢ دي بايد پري ميشدم و ٢٣ دي آز منفي بود ، بي بي چك كه ده تا زدم همش منفي
آه حس بدیه نه ایشالا حامله باشی
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
منم همینو گفتم دکتر خودشم خندش گرف بیچاره ولی اون همچنان اصرار داشت ک راس میگه من دهنم کف سالن بودا ...
خوش بحالشون یهوو ۷ ماهشون شده هیچی هم نفهمیده😁 والا من چهار ماه ویار داشتم گلاب به روت همش تو راه wc بودم ،اخراش هم که تنگی نفس داشتم نمیتونستم بخوابم شبها
جدی من 08 این بود حتی یک هم نبود هفت روز بعد پری ولی ترشح سفید دارم دوباره از بدم به نظرت
البته دوستمون ناراحت نشه منظورم اون خانوم باردار بود تو شوخی